حاشیه های پرواز مرغ
افزایش نزدیک به ده هزارتومانی قیمت مرغ در یک شب باعث شد که روزنامه ها واکنش های تندی به ماجرا نشان بدهند، عدهای نوشتند که سیاست های غلط در تنظیم بازار و خرید هیجانی مردم در آستانه دور تازه محدودیت های کرونایی باعث این گرانی شده و عده دیگری اعلام کردند که مشکلات ترخیص نهاده های دامی از گمرک و قیمت آنها چنین بلایی را سر قیمت مرغ آورده است.
تحلیل انتقادها علیه دولت و پیش بینی درباره اینکه چنین انتقادهایی چقدر با انگیزه سیاسی همراه هستند و منتقدان تا چه اندازه به انتخابات ۱۴۰۰ چشم دارند موضوع دیگری بود که چند روزنامه به آن اشاره کردند.
اصلاح نظام بانکی و افزایش ۸۰ درصدی قیمت یک کاسه سالاد شیرازی نسبت به تابستان هم تیترهای جالبی بودند که روی کیوسک دیده شدند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
انهدام گسترده بمبافکنهای استراتژیک کرملین؛ هشدار آمریکا به اوکراین: حملهای ویرانگر در راه است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
موج جدید نااطمینانی در بورس/ در 90 دقیقه 2هزار میلیارد تومان از بازار پرکشید
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.