رشد تولید داخلی شیرخشک در کشور/نحوه تامین شیرخشک از داروخانهها
سرپرست فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو درباره تامین انواع شیرخشک رگولار در داروخانهها توضیح داد.

به گزارش اکوایران، دکتر علی صفا در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به تأمین نیاز بازار به شیرخشک رگولار، تأکید کرد که تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و تضمین پایداری در تأمین این نیازها، نقش قابلتوجهی در این حوزه ایفا کردند.
اوهمچنین درباره احتمال کمبود برخی انواع شیرخشک توضیحاتی ارائه داد و به والدین اطمینان خاطر داد که نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.
صفا با تشریح تقسیمبندیهای موجود برای شیرخشکهای مورد استفاده کودکان زیر دو سال، بیان کرد: «شیرخشک نوع یک» مناسب کودکان تا پایان ششماهگی است، «شیرخشک نوع دو» برای کودکان تا پایان یکسالگی و «شیرخشک نوع سه» برای کودکان بالای یکسال در نظر گرفته شده است.
ممکن است والدین هنگام مراجعه به داروخانه، شیرخشک موردنظر خود را پیدا نکنند. در چنین شرایطی، جای نگرانی نیست و میتوانند از نوع پایه قبلی شیرخشک برای کودک خود استفاده کنند. او تأکید کرد که شیرخشک نوع یک، بهعنوان یک شیرخشک پایه، قابلیت استفاده برای کودکان تا پایان دو سالگی را دارد.
رشد
افزایش ظرفیت تولید شیرخشک در کشور
سرپرست فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همچنین از رشد قابلتوجه تولید شیرخشک رگولار در کشور خبر داد و گفت: میزان تولید این محصول در سال ۱۴۰۲ به حدود ۶۸ میلیون قوطی رسید و پیشبینی میشود که این روند در سال جاری نیز ادامه یابد و از این میزان فراتر رود.
او همچنین تصریح کرد که والدین میتوانند با ارائه کد ملی نوزاد، شیرخشک را بهصورت یارانهای و با قیمت ثابت از داروخانهها دریافت کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
فرید زکریا: چرخش ترامپ در برابر تهران ممکن است مهمترین اقدام او باشد
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
وعده جدید به بازنشستگان؛ پاداش بازنشستگان از سال آینده بدون تأخیر پرداخت میشود
-
چرخش معنادار در خاورمیانه؛ لابیگری اعراب خلیج فارس با ترامپ برای توافق با ایران نتیجه میدهد؟
-
هشدار به پایتخت نشینان؛ وزش باد شدید در راه تهران
-
پیشبینی مثبت بازارها از مذاکرات
-
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟
-
دبیر انجمن قطعهسازان: واردات خودروی کارکرده حرام است