به گزارش اکوایران، ساسان کریمی، کارشناس اقتصاد و سیاست بین‌الملل در گفت‌وگو اختصاصی تاکید کرد که تجربه ناموفق ما، تشکیل شوراهای مختلف است و همه این ها تقریبا بی‌اثر بودند. اگر اثری هم داشتند، حداقلی بخشنامه‌ای داشتند.

او توضیح می‌دهد انتخاب آدم‌های درست برای سمت‌های مختلف، فقط به یک وزارتخانه کمک نمی‌کند، بلکه به هماهنگی و انگیزه فعالیت دیگران نیز کمک کننده است.

به عقیده کریمی، اگر آدم‌های مناسب در نقاط مختلف دولت انتخاب شود، شوراهای غیر رسمی تشکیل می‌شود و دیگر نیاز به بخشنامه و یا شورای قانونی نیست.

نسخه کامل در سایت:

خبر مرتبط
راهبردهای تهران برای عبور از تحریم‌ها

ساسان کریمی، فعال اقتصادی، استاد روابط بین‌الملل و عضو اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با برنامه «استراتژیک» با اشاره به ریشه‌های چالش‌های اقتصادی ایران گفت: چه پیش از انقلاب و چه پس از آن، ساختار تجاری کشور با ابهام همراه بوده است. ما با ترکیبی از اقتصاد دولتی در برخی بخش‌ها و تجارت خصوصی در برخی دیگر مواجه بوده‌ایم که در مواردی دچار تزاحم و تضاد شده‌اند. بنابراین، نمی‌توان تمام مشکلات را صرفاً به سیاست خارجی یا گلوگاه‌های آن نسبت داد.