اکوایران: ارتش اسرائیل اعلام کرد که در ساعات آینده به یمن حمله خواهد کرد.

به گزارش اکوایران:  ارتش اسرائیل دستور تخلیه بندر الحدیده یمن را صادر و اعلام کرد که در ساعات آینده حمله خواهد کرد.

یمن

جنگ اسرائیل و یمن چرا شروع شد؟

پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران و جنگ ۱۲ روزه، اکنون دور جدید حملات متقابل یمن و اسرائیل بار دیگر توجه افکار عمومی و رسانه‌های جهان را به خود جلب کرده است. 

در حقیقت تاریخچه حملات متقابل اسرائیل و نیروهای مقاومت یمن به جنگ غزه بازمی‌گردد. پس از آنکه اسرائیل در واکنش به حملات هفتم اکتبر حماس، در اکتبر ۲۰۲۳ به غزه یورش برد، نیروهای انصارالله یمن در واکنش به این اقدام نیروهای اسرائیلی و در همبستگی با نیروهای فلسطینی به کشتی‌ها در دریای سرخ یورش بردند. همراه با این حملات در دریای سرخ، نیروهای یمنی شروع به حملاتی به سوی خاک اسرائیل کردند. در همان زمان بود که رسانه‌های خبری به نقل از ارتش اسرائیل گزارش می‌دادند که این رژیم، موشکهایی که از سوی نیروهای انصارالله به سوی اسرائیل شلیک شده را خنثی کرده است. پایگاه آکسیوس در خبری به تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ (۹ آبان ۱۴۰۲) گزارش داده بود ارتش اسرائیل اعلام کرده است یک موشک بالستیک دوربرد و دو موشک کروز که از سوی نیروهای انصارالله شلیک شده بودند را رهگیری کرده است. 

هنوز مدت زیادی از آغاز حملات نیروهای مقاومت یمن به اسرائیل نگذشته بود که رسانه‌های خبری ازعدم توقف حملات به کشتی‌ها در دریای سرخ مادامی که اسرائیل جنگ غزه را متوقف نکرده است، خبر دادند. در خبری که الجزیره به تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۲۳ (۲۸ آذر ۱۴۰۲) آن را منتشر کرده بود، به نقل از یکی از سخنگوهای انصارالله ازعدم توقف حملات به کشتی‌های متربط با اسرائیل در دریای سرخ خبر داد. این شبکه به نقل از «محمد البخیتی»، از مقامات ارشد انصارالله آورده بود: «حتی اگر آمریکا در بسیج تمامی دنیا تمامی دنیا موفق شود، عملیات ارتش ما متوقف نخواهد شد و اینکه چقدر قربانی بر ما تحمیل کند نیز اهمیتی ندارد.» محمد البخیتی همچنین همان زمان گفته بود: «حوثی‌ها تنها در صورتی که جنایات اسرائیل در غزه متوقف شود و اجازه داده شود تا غذا، دارو و سوخت به مردم محصور [در غزه] برسد، حملات خود را متوقف خواهند کرد.» 

اظهارات این مقام انصارالله یمن همان زمان در حالی بیان می‌شد که «وزیر دفاع وقت» آمریکا از ائتلافی برای حمایت از تجارت در دریای سرخ خبر داده بود.