به گزارش اکو ایران به نقل از ایسنا، ٰ شرکت «آموس گلوبال انرژی منیجمنت» مشیری در حال مذاکره با سرمایهگذاران نهادی برای جمعآوری پول برای چندین فرصت سرمایهگذاری است که این شرکت در ونزوئلا شناسایی کرده است.
حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا و ربایش نیکلاس مادورو، رئیسجمهور این کشور و اظهارات دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، مبنی بر اینکه شرکتهای نفتی آمریکایی به بازسازی صنعت نفت ونزوئلا بسیار علاقهمند هستند، بخش نفت را در مورد فرصتهای جدید در این کشور که بزرگترین ذخایر نفتی اثبات شده جهان با بیش از ۳۰۰ میلیارد بشکه تخمین زده میشود، به وجد آورده است.
مشیری، مدیر اجرایی سابق شورون، در گفتوگو با روزنامه فایننشیال تایمز گفت: «ما مدتی است که منتظر این موفقیت بودهایم و تفاهمنامه سرمایهگذاری خصوصی ۲ میلیارد دلاری ما با چندین هدف سرمایهگذاری مشخص شده، آماده اجرا است.»
بر اساس گزارش اویل پرایس، با وجود شور و شوق اولیه، بسیاری از تحلیلگران هشدار میدهند که بازگرداندن تولید نفت ونزوئلا به روزهای باشکوه اواسط دهه ۱۹۷۰، به حدود یک دهه زمان و ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز دارد.