چرا سهام عدالت به دست مردم نرسید؟
آزادسازی سهام عدالت از سال 1399 در زمان ریاست جمهوری حسن روحانی آغاز شد و در نهایت سازمان بورس مکلف بود در زمان مقرر افراد مشمول سهام عدالت را به مدیریت دارایی خود دعوت کند. در آن زمان این افراد سرمایه و دارایی خود را به شکل مستقیم و غیرمستقیم از طریق بورس انتخاب کردند، ولی امکان خرید و فروش را نداشتند و بعدها این رخداد در سکوت خبری باقی ماند و در نهایت پس از چند سال مشمولان سهام عدالت با چالش های متعددی روبرو شدند؛ همچنین افراد مشمول با مشکلات عدیده ای همراه هستند؛ به نوعی این موضوع به کلاف سردرگمی تبدیل شده است.
در این خصوص میزگردی در «اکوایران» برگزار شد که مهدی حاجی وند، دستیار رئیس سازمان بورس در حوزه سهام عدالت و اکبر حیدری، سخنگوی کانون سرمایه گذاری استانی سهام عدالت حضور یافتند و به بررسی ابعاد مختلف مسئله سهام عدالت پرداختند.
به عقیده مهدی حاجی وند برخی از کاندیدای مجلس افراد جامعه را با هدف سهام عدالت گمراه می کردند و وعده های پوچی داده شده بود که هیچ زمانی انجام نشد.
از طرفی اکبر حیدری معتقد است برای یک بار هم که شده باید بحث آزادسازی سهام عدالت به بهترین نحو انجام شود تا مردم از سردگمی خارج شوند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
استانبول میزبان مذاکرات هستهای؛ ورود هیأتهای اروپایی به کنسولگری ایران
-
میزان خسارت محوطه انفجار بندر شهید رجایی مشخص شد
-
تأیید اعدام تتلو و بازداشت دو مدیر دولتی در پی انفجار بندر شهید رجایی
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
خودروی وارداتی ارزان میشود
-
برنامه پوتین برای سفر به ایران
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟
-
آغاز طرح جدید فروش سایپا با اولویت دارندگان خودروهای فرسوده
-
از سرگیری توزیع آرد آزاد پس از تعیین قیمت جدید