احتیاط بازار دلار درباره دور سوم مذاکرات
معاملهگران میگویند بازیگران بازار به لاک دفاعی رفتند. فعالان بازار در روز چهارشنبه به واسطه تعطیلی انتهای هفته و شروع دور سوم مذاکرات از شنبه، محتاط بودند؛ قیمت دلار کف حماتی روز سهشنبه را حفظ کرد، قیمت سکه و طلا به واسطه ریزش انس طلا، کاهش جزئی داشتند و به حبابشان اضافه کردند.
در سمت صندوقهای بازار سرمایه، صندوق درآمد ثابت میزبان بیش از یک و نیم همت پول حقیقی بود که قابل توجه بازار است.
خرید ۶۴ کیلیو طلا در حراج روز سهشنبه مرکز مبادله هم، تقاضای پایین برای خرید طلا را نشان میداد.
معاملهگران با استناد به کاهش جزئی سکه، حفظ کف قیمت دلار، تحرکات پول در صندوقهای درآمد ثابت و عدم استقبال از حراج شمش طلا، معتقدند بازار محتاط به استقبال دور سوم مذاکرات میرود.
در روز سهشنبه فعالیت سامانه جامع و هوشمند مبارزه با پولشویی آغاز به کار کرد و یک خبر درمورد پولشویی در روز چهارشنبه دربازار دست به دست میشد و انتقاداتی را به همراه داشت.
جزییات بازار ارز و سکه امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟
-
اصلاح قیمتها به شکر رسید؛ نرخ جدید اعلام شد
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
فرید زکریا: چرخش ترامپ در برابر تهران ممکن است مهمترین اقدام او باشد
-
میزبانی گرم خلیجفارس و بالا گرفتن تنش بیبی و ترامپ؛ توافق با تهران در دسترستر از همیشه
-
آغاز طرح جدید فروش سایپا با اولویت دارندگان خودروهای فرسوده