آخرین مطالب محسن محمد رضایی
۰۵:۱۹
ایالات متحده و چین، دو قدرت بزرگ جهان، در حال گسترش نفوذ نظامی خود از طریق ایجاد پایگاههای خارجی هستند. آمریکا با بیش از ۵۰۰ پایگاه نظامی در سراسر جهان، شبکهای گسترده برای تسلط بر مناطق استراتژیک ایجاد کرده است. این پایگاهها به نیروهای آمریکایی اجازه میدهند که به سرعت به تهدیدات امنیتی واکنش نشان دهند و منافع اقتصادی و ژئوپلیتیکی خود را حفظ کنند.
۰۴:۰۶
نبرد دریایی قرن ۲۱؛ آیا آمریکا میتواند با چین مقابله کند؟
اکوایران: چین با تسلط بر صنعت کشتیسازی، خود را به عنوان یک قدرت دریایی برجسته تثبیت کرده است. این کشور با بهرهگیری از سرمایهگذاریهای عظیم، نهتنها بزرگترین ناوگان تجاری جهان را ساخته، بلکه توانسته نیروی دریایی خود را به سرعت گسترش دهد. در سال ۲۰۲۳، بیش از نیمی از کشتیهای تجاری جهان در چین ساخته شدند، در حالی که سهم آمریکا کمتر از یک درصد بود.
۰۴:۰۳
نبرد ماشینی چین و آمریکا در آینده با پهپادهای هوش مصنوعی
اکوایران: چین گامهای بزرگی در توسعه پهپادهای نظامی برای هوا، زمین و دریا برداشته است. آنچه توجه کارشناسان را جلب کرده، تجهیز این پهپادها به هوش مصنوعی و ایجاد حملات دستهجمعی پهپادی است؛ روشی که در آن تعداد زیادی پهپاد هماهنگ با هم به اجرای مأموریت میپردازند.
۰۳:۰۶
نبرد چین و آمریکا در مدار صفر و یک
جنگ تجاری میان آمریکا و چین فراتر از کالاهای سنتی مانند خودرو و دانههای سویا رفته و به صنعتی حیاتی یعنی نیمههادیها رسیده است. نیمههادیها، که زیربنای صنعت تراشههای کامپیوتری را تشکیل میدهند، نقشی کلیدی در اقتصاد جهانی و امنیت ملی دارند.
۰۲:۲۸
چین در مسیر رسیدن به گنج انرژی
چین با سرمایهگذاری گسترده و زیرساختهای پیشرفته، به سرعت در مسیر تجاریسازی همجوشی هستهای حرکت میکند. این فناوری که به عنوان جام مقدس انرژی پاک شناخته میشود، میتواند منبعی نامحدود و بدون کربن از انرژی فراهم کند.
۰۴:۰۶
اهرم فشار چین بر دانشگاههای غربی؛ جنگ سرد جدید پکن
اکوایران: آیا تحصیل دانشجویان چینی در غرب یک فرصت است یا تهدید؟ از نخستین دانشجوی چینی که در قرن نوزدهم از دانشگاه ییل فارغالتحصیل شد تا امروز، آموزش عالی در غرب نقشی کلیدی در رشد اقتصادی و علمی چین داشته است.
۰۲:۰۳
اصرار ترامپ بر قطع کمکهای آمریکا
دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده در آخرین اظهارات خود در پاسخ به خبرنگاران از روند مذاکرات با کشورهای مختلف و قطع کمکهای آمریکا به برخی افراد صحبت کرد.
۰۴:۳۲
ساز مخالف تتر با دلار
قیمت دلار همزمان با شروع سال نو میلادی تن به اصلاح داد، البته برخی کماکان اعتقاد دارند برای اسکناس آمریکایی حمایت محدوده ۸۰ هزار تومانی نقطه مهمی برای تعیین جهت است. از این دید امکان دارد از نظر تکنیکالی دلار در دامنه ۸۰ تا ۸۲ هزار تومان نوسان کند.
۰۵:۳۲
توافق بازار ساز با پتروشیمیها برای افزایش عرضه ارز
گزارشها حاکی از آن است که بانک مرکزی با غولهای پتروشیمی برای افزایش حجم عرضه ارز در بازار به توافق رسیده است. به گفته برخی معامله گران از اوایل هفته آینده عرضه ارز توسط پتروشیمیها تا ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.
۰۳:۲۱
توضیح خاویر میلی لیبرتارین درباره دوری از لیبرالهای آنارشیست
خاویر میلی، رئیسجمهور جنجالی آرژانتین که تا به امروز کارنامه موفقی را از خود به جای گذاشته در گفتوگو با لکس فریدمن، پادکستر روسی-آمریکایی از دستاوردها و تئوریهای اقتصادی خود میگوید.
پربازدیدهای محسن محمد رضایی
- چین در مسیر رسیدن به گنج انرژی
- مقایسه قدرت نظامی آمریکا و چین در خارج از مرزها
- نبرد چین و آمریکا در مدار صفر و یک
- ساز مخالف تتر با دلار
- اهرم فشار چین بر دانشگاههای غربی؛ جنگ سرد جدید پکن
- نبرد ماشینی چین و آمریکا در آینده با پهپادهای هوش مصنوعی
- نبرد دریایی قرن ۲۱؛ آیا آمریکا میتواند با چین مقابله کند؟
- اصرار ترامپ بر قطع کمکهای آمریکا