معاون منابع و مصارف صندوق توسعه ملی گفت: با واریز 400 میلیارد تومان، از ابتدای امسال بیش از 4200 میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شده است.

علیرضا صالح در گفت‌وگو با اکوایران، با بیان اینکه امروز طی نامه‌ای به بانک مرکزی، 400 میلیارد تومان فردا از حساب ریالی صندوق در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه قرار می‌گیرد، گفت: این منابع در قالب سپرده‌گذاری و سرمایه‌گذاری به بازار سرمایه تزریق می‌شود.

عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی، با اشاره به سود 2 هزار میلیارد تومانی صندوق در سال گذشته از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه افزود: طبق قانون امسال یک درصد از منابع ورودی صندوق توسعه باید به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.

معاون منابع و مصارف صندوق توسعه ملی، جزئیات سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم صندوق در بازار سرمایه را تشریح کرد.