پانزده سال سابقه‌ موثر صنفی، از بهناز آریا یک چهره‌ شناخته شده‌ صنفی ساخته است. هرچند در پایان این قسمت، آریا با چنین سابقه و شناختی یکی از اهداف فهرست «سرآمد» از حضور در انتخابات هیأت مدیره نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران را شناخت مشکلات این صنف و ارائه‌ راهکار برای آن بیان کرد.

از نگاه آریا، بعنوان یکی از اعضای هیأت مدیره دوره‌ پیش، کار صنفی مانند دوی امدادی است و همان‌طور که سلف بازنشسته‌ فاوا تلاش‌هایی کرده‌اند که بذری کاشته و تبدیل به نهال شده، حال نوبت آنهاست که این نهال را به درختی تنومند تبدیل کنند.

زرین‌بخش هم آنقدر از درهای گشوده‌ کمیسیون‌های مختلف صنف فاوا و سابقه‌ چانه‌زنی موثر با دولت و حاکمیت خاطره‌ خوش دارد که فکر کند حضور در هیأت مدیره به تمام دردسرهایش می‌ارزد.

در این قسمت از «آپدیت»، نظرات دو نفر از فهرست «سرآمد» انتخابات نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران را تماشا کنید.