کارنامه دولت وفاق ملی در مواجهه با پیشبینیناپذیریها
دولت چهاردهم در حالی کار خود را آغاز کرد که رویدادهای پیشروی آن، همانند انتخاب شدنش، غیرقابل پیشبینی بود. اکنون این سؤال مطرح است که کارنامه این دولت در مواجهه با این شرایط چه نمرهای میگیرد؟
موسی غنینژاد، اقتصاددان و احمد دوستحسینی، قائم مقام پیشین وزیر صمت برای پاسخ به این پرسش در میزگردی که به همت تجارت فردا و همکاری اکوایران برگزار شد، به گفتوگو نشستند.
نکته اصلی که این دو اقتصاددان بر آن تأکید داشتند، شعار اصلی دولت، یعنی “وفاق ملی” بود؛ شعاری که به اعتقاد آنها، حتی برای اعضای کلیدی دولت نیز هنوز تعریف مشترکی پیدا نکرده است. از نگاه آنها، عبور از این مقطع چالشبرانگیز تاریخ ایران با کمترین آسیب، بدون تدوین فلسفهای مشخص و قابل اجرا، غیرممکن خواهد بود. موضوعی که به نظر میرسد دولت پزشکیان تاکنون در تحقق آن ناموفق بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مسکو : غربیها به ایران فشار میآورند که از پیمان منع اشاعه هستهای خارج شود
-
انصارالله: تحت فشار آمریکا یا درخواستهای ایران، دست از کار نمیکشیم
-
هشدار ایران به آمریکا/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی به دنبال دارد
-
امتیاز بزرگ ترامپ به پوتین؛ کِریمه برای همیشه بخشی از روسیه خواهد شد؟
-
فوری؛ ادعای خطرناک ترامپ علیه ایران
-
سومین ناو هواپیمابر آمریکا هدف کروزهای یمن قرار گرفت
-
بحران روغن در قنادیها / روغن خوراکی 3 میلیون شد
-
دلیل نوسانات قیمت طلا از زبان نایب رئیس سابق اتحادیه
-
شوک ترکیه به روسیه؛ آنکارا برای نفت مسکو جایگزین پیدا کرد