او همچنین با اشاره به تحریم‌های نفتی و احتمال بازگشت ترامپ به قدرت، تأکید کرد که جمهوری اسلامی بر اساس تجربه‌های گذشته برنامه‌ریزی خواهد کرد.

به گزارش اکوایران، نجیب حسینی، عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اکوایران در خصوص مجوز مجلس به شرکت‌های دولتی برای انتشار اوراق مالی اسلامی به‌منظور اجرای طرح‌های قانون برنامه هفتم، اظهار داشت: لایحه دولت برای انتشار اوراق، حدود ۵۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) پیش‌بینی کرده بود. در کمیسیون تلفیق، حدود ۱۱۰ همت به آن اضافه شد و به ۶۱۰ همت رسید. علاوه بر این، ۲۰۰ همت مربوط به بدهی‌هایی است که دولت به بانک‌ها دارد و این بخش منتشر نمی‌شود؛ بلکه به عنوان طلب دولت تسویه می‌شود.

او افزود:  انتشار این اوراق هیچ تأثیری بر  بورس و مسائل اقتصادی که بتواند به‌طور مستقیم تحت تأثیر قرار دهد، نخواهد داشت. اما در مجموع، امسال حدود ۶۱۰ همت اوراق مشارکت منتشر خواهد شد.

حسینی درباره اثرات انتشار این اوراق گفت: انتشار اوراق می‌تواند تأثیرگذار باشد، اما نوع استفاده از منابع بسیار مهم است. اگر این منابع در بخش جاری هزینه نشود، قطعاً باعث تورم نمی‌شود. به‌عنوان مثال، اگر این اوراق در بخش ماشین‌آلات، سرمایه‌گذاری، تولید و پروژه‌های زیرساختی کشور هزینه شود، می‌تواند به افزایش تولید، سرمایه‌گذاری، ارزآوری و رونق اقتصادی منجر شود و در نتیجه باعث کاهش تورم شود. اما اگر این منابع صرف پرداخت حقوق و هزینه‌های جاری دولت شود، قطعاً موجب افزایش تورم خواهد شد.

در خصوص احتمال بازگشت ترامپ به قدرت و تأثیر آن بر فروش نفت ایران، حسینی تصریح کرد: بودجه را بر اساس آمدن یا نیامدن ترامپ نمی‌بندیم. هنگام تدوین بودجه، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و سیاست‌های کلان کشور را در نظر می‌گیریم و باید اشراف لازم به این مسائل داشته باشیم. با این حال، جمهوری اسلامی ترامپ را می‌شناسد و بر اساس تجربه‌های گذشته برنامه‌ریزی خواهد کرد.

وی افزود: از سال ۱۳۹۰ در تحریم نفتی بوده‌ایم. گاهی شدت آن کمتر و گاهی بیشتر بوده است. اما حتی با وجود این تحریم‌ها، بودجه را بر اساس حداقل میزان فروش نفت پیش‌بینی کرده‌ایم و توانسته‌ایم به همان مقدار پیش‌بینی‌شده نفت بفروشیم.