اضافه برداشت مالیاتی از حقوق، برگشت داده میشود
رئیس سازمان امور مالیاتی به ادارت کل امور مالیاتی دستور داد تا اضافه برداشت از حقوق بابت مالیات، مسترد شود.
![اضافه برداشت مالیاتی از حقوق، برگشت داده میشود](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/gTco3AaLiYXf/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jKcuuyogaSeJ_4ngQ9jVKYg,/%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg)
به گزارش اکوایران، سیدمحمدهادی سبحانیان، در یک بخشنامه به مدیران کل امور مالیاتی، دستور داد که اضافه پرداختیهای مالیات از حقوق کارکنان حقوقبگیر بر اساس قانون مالیاتهای مستقیم، بازگردانده شود.
طبق این بخشنامه، حقوقبگیران باید درخواست خود را به اداره امور مالیاتی محل سکونتشان ارائه دهند و مهلت ارائه درخواست از پایان تیرماه سال بعد تا پایان همان سال تعیین شده است.
استرداد مالیاتهای اضافی پس از کسر بدهیهای مالیاتی متقاضی انجام خواهد شد.
اگر اداره امور مالیاتی محل سکونت متقاضی، طی سه ماه از تاریخ درخواست، مبلغ اضافهبرداشتشده را به حساب فرد واریز نکند، علاوه بر بازگشت مبلغ محاسبهشده، باید خسارت نیز به متقاضی پرداخت شود.
در صورتی که اداره امور مالیاتی با درخواست حقوقبگیر مخالفت کند، باید حداکثر ظرف یک ماه این عدم موافقت را به صورت کتبی اعلام کند. در این صورت، متقاضی میتواند اعتراض کتبی خود را به هیأت حل اختلاف مالیاتی ارائه دهد.
روش پس گرفتن مالیات اضافی
طبق بخشنامه سازمان امور مالیاتی از تاریخ ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، بر اساس آرای دیوان عدالت اداری، کلیه مزایای رفاهی و انگیزشی کارگران از پرداخت مالیات معاف هستند. به عبارت دیگر، وجوه اضافی که از این تاریخ بهطور اشتباه از کارگران دریافت شده، باید به آنها مسترد شود.
این بخشنامه بهویژه بر این نکته تاکید دارد که اگر رابطه استخدامی کارگر و کارفرما همچنان برقرار باشد، نیازی به مراجعه حضوری کارگر برای درخواست استرداد مالیات نیست و این فرآیند بهطور خودکار از طریق سامانه مالیات بر حقوق انجام خواهد شد.
همچنین اگر کارگر درخواست بازگشت مالیات اضافی را ارائه دهد، باید مدارک مربوط به مزایای رفاهی و انگیزشی (مانند کمک هزینه مسکن، پاداش تولید، حق عائلهمندی و سایر مزایا) را ارائه دهد تا اثبات شود که این وجوه از این دسته بودهاند.
در صورتی که کارگران بخواهند مالیات اضافی خود را استرداد کنند، میتوانند از طریق سازمان امور مالیاتی یا بهصورت رسمی از طریق دفاتر خدمات قضائی درخواست خود را ثبت کنند. اگر کارفرما درخواست بازگشت مالیات اضافی را از سازمان مالیاتی مطرح کند، محدودیت زمانی برای انجام این درخواست وجود ندارد، اما اگر خود کارگران بخواهند اقدام کنند، ممکن است با موانع زمانی مواجه شوند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبر خوش برای دارندگان حکمت کارت/ احتمال افزایش مبلغ جدی شد؟
-
واکنش روسیه به سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران/ به روابط راهبردی با تهران ادامه خواهیم داد
-
بازندگان بزرگ تصمیم ترامپ
-
پیشنهاد جنجالی ترامپ تعلیق شد+ جزئیات
-
آمادهباش تالار شیشهای برای یک تصمیم مهم/ عاقبت بورس و گواهی سپرده
-
تخلیه اضطراری 3 منطقه مسکونی در رشت/ مدیریت بحران هشدار داد
-
علمالهدی: علت افزایش ۲۰۰ درصدی قیمتها نتیجه نفوذ دشمن و فشار به مردم است/ هیچچیز خفتبارتر از اسارت یک ملت نیست
-
فوری/ ادارات و مدارس تهران فردا تعطیل شد
-
رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا نه هوشمندانه است، نه شرافتمندانه