یارانه خرید تجهیزات پزشکی از «ایران هلث» ۳ برابر شد
معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی از افزایش ۳ برابری یارانه خرید تجهیزات پزشکی از نمایشگاه ایران هلث خبر داد.

به گزارش اکوایران ، رضا بخشی آنی، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، در نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ اعلام کرد که یارانه خرید تجهیزات پزشکی برای شرکتهای دانشبنیان به سه برابر سالهای گذشته افزایش یافته است.
این یارانه به بیمارستانها، درمانگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی این امکان را میدهد که تجهیزات و امکانات مورد نیاز خود را از شرکتهای دانشبنیان حاضر در نمایشگاه ایران هلث خریداری کنند.
جزئیات یارانه خرید تجهیزات پزشکی
بخشی آنی توضیح داد که با این یارانه بهطور میانگین ۳۰ درصد هزینه خرید تجهیزات پوشش داده میشود. برای تجهیزات با فناوری بالا، این یارانه به ۴۰ درصد میرسد و برای تجهیزات با فناوری متوسط و پایین به ترتیب ۲۰ تا ۳۰ درصد و ۱۰ درصد از قیمت کل را شامل میشود. این حمایت ویژه به بیمارستانهای دولتی و دانشگاههای علوم پزشکی کمک میکند تا تجهیزات لازم برای بهبود وضعیت درمان و بهداشت را تأمین کنند.
تسهیلات لیزینگ برای بخش خصوصی در حوزه درمان
او همچنین از ارائه تسهیلات لیزینگ به بخش خصوصی در حوزه درمان خبر داد و افزود که این تسهیلات با همکاری معاونت علمی و صندوق شکوفایی، به بخش خصوصی امکان میدهد که تجهیزات مورد نیاز خود را با بهرهمندی از تسهیلات مالی خریداری کنند. به گفته بخشی آنی، برای هر قلم تجهیزات پزشکی به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات لیزینگ با نرخ بهره ۲۰ درصد اعطا خواهد شد.
بخشی آنی همچنین گفت که بیمارستانها و درمانگاههای دولتی از اولویتهای حمایتی دولت در بازار داخلی هستند. این نهادها بخش مهمی از مصرفکنندگان تجهیزات پزشکی هستند و انتظار میرود با سیاستهای حمایتی مانند تسهیلات لیزینگ، خرید تجهیزات پزشکی از شرکتهای دانشبنیان افزایش یابد.
گردشگری سلامت و مزیتهای آن
بخشی آنی با اشاره به موفقیتهای ایران در حوزه گردشگری سلامت، گفت که این بخش توانسته به طور میانگین سالانه ۳ میلیون گردشگر سلامت جذب کند و درآمدی معادل سه و نیم میلیارد دلار برای کشور به ارمغان آورد.
او در پایان اظهار داشت که با وجود واردات ۴ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی به کشور، شرکتهای دانشبنیان توانستهاند نیازهای ۴ هزار و ۵۰۰ قلم تجهیزات پزشکی و دارو را تأمین کنند.
بخشی آنی تأکید کرد که اگر شرکتهای دانشبنیان نبودند، واردات این محصولات به ۸ میلیارد دلار میرسید و فشار ارزی زیادی به کشور وارد میشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رالی صعودی طلا ادامه دارد؛ سومین رشد هفتگی ثبت شد
-
هشدار بغداد نسبت به عدم توافق تهران و ترامپ: بخشی از محور مقاومت نیستیم و وحدت جبههها را نمیپذیریم
-
سیگنال غیرمنتظره دولت ترامپ به تهران؟
-
نیمسکه رکورد زد/ چرا ربع سکه و سکه گرمی جا ماندند؟
-
ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
ادعای وزیر خارجه آمریکا در مورد اقدام علیه ایران
-
ادعای نماینده ترامپ: رایزنیها با تهران از طریق کانالهای پشتپرده ادامه دارد
-
چین در مسیر رسیدن به گنج انرژی
-
خودروی زیرپایی سعودیها