تله داور برای بازار آینده
امروز، توکنایز کردن داراییها در حال تغییر قواعد بازی در بازارهای مالی است. تصور کنید بتوانید سهام، املاک یا حتی یک اثر هنری را به یک توکن دیجیتال تبدیل کنید و بدون محدودیت جغرافیایی آن را معامله کنید. این روند که از ۲۰۲۳ با ورود صندوقهای سرمایهگذاری توکنایز شده شتاب گرفت، پیشبینی میشود تا ۲۰۲۷ به ۱۵ تریلیون دلار برسد. اما جایگاه ایران در این تحول کجاست؟
محمد قاسمی، کارشناس حوزه رمزدارایی، در این قسمت از "ایران و جهان از ۱۴۰۳ به ۱۴۰۴"، معتقد است که توکنایز کردن داراییها میتواند به تسهیل تأمین مالی، جذب سرمایهگذاران بینالمللی و کاهش محدودیتهای اقتصادی کمک کند. ایران نیز با ورود مرکز ملی فضای مجازی به این حوزه و اجرای پروژههایی در زمینه توکنایز کردن املاک و صندوقهای بورسی، در مسیر پذیرش این فناوری قرار گرفته است.
با اینحال، قانونگذاری همچنان چالش اصلی این حوزه است. کشورهایی مانند امارات و بحرین با تدوین چارچوبهای قانونی شفاف، توانستهاند سرمایهگذاران را جذب کنند. آیا ایران با ایجاد قوانین مناسب میتواند از این تحول بهرهمند شود، یا همچنان درگیر چالشهای نظارتی خواهد بود؟
این برنامه با همکاری اکوایران و شرکت دانشگو تهیه شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد؛ 5 ساعت مذاکره برای مشخصشدن نقشه راه
-
ایران خودرو در اولین طرح فروش خود در 1404 متقاضیان را شوکه کرد / دو ابهام بزرگ ایران خودرویی ها برای مشتریان / ایران خودرو جلوی سایپا کام بک زد
-
ضربالاجل واشنگتن: اگر ظرف چند روز پیشرفتی حاصل نشود، مذاکرات اوکراین را رها میکنیم
-
تهران و واشنگتن در مسیر پایین آوردن انتظارات؛ توافق موقت در راه است؟
-
اولین واکنشها به تمدید مذاکرات تهران و واشنگتن؛ حرکت با سرعت فراتر از تصور؟
-
ادعای رویترز: نقشه جدید اسرائیل برای حمله محدود به تاسیسات هستهای/ راه بیبی از ترامپ جدا میشود؟
-
جزئیات جدید از پرونده برنج ۷۰ میلیاردی؛ مس سرچشمه در تیررس بازرسی قضایی
-
زمان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا رسماً مشخص شد
-
فوری/ سپاه اطلاعیه صادر کرد؛ سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش العدل کشته شد