زمان پرداخت مابهالتفاوت مستمریها مشخص شد
سازمان تأمین اجتماعی با انتشار اطلاعیهای درباره علت تاخیر در پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی مستمری بازنشستگان و مستمریبگیران و زمان پرداخت آن توضیح داد.

به گزارش اکوایران و بر اساس اطلاعیه روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، این سازمان در خصوص تأخیر در پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی مستمری بازنشستگان و مستمریبگیران توضیحاتی ارائه داد.
در این اطلاعیه آمده است: سازمان تأمین اجتماعی ضمن پوزش بابت تأخیر پیشآمده در محاسبه و پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی، اعلام کرد که به دلیل حجم بالای امور محاسباتی بیمهای در هفته آخر فروردین و نیاز به آمادهسازی سیستمهای سازمان برای دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاهها و تهیه لیست علیالحساب مستمریبگیران برای پرداخت مستمری فروردین، عملیات تهیه لیست پرداخت معوقات با دقت و بررسیهای لازم در حال انجام است تا از هرگونه خطا و تضییع حقوق افراد جلوگیری شود.
سازمان تأمین اجتماعی همچنین اعلام کرد که در صورت تجمیع و کنترل نهایی مبالغ مابهالتفاوت، این مبالغ از ساعات پایانی امشب (یکشنبه ۲۴ فروردین) و در غیر این صورت نهایتاً تا پایان روز دوشنبه از طریق بانکهای عامل به حساب ذینفعان واریز خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
مقام ارشد ارتش روسیه بر اثر انفجار خودرو کشته شد
-
مس، نفت دنیای فردا
-
عراقچی وارد مسقط شد؛ مذاکرات ایران و آمریکا در ایستگاه سوم
-
واکنش تند علمالهدی به مذاکرات ایران و آمریکا در آستانه دور سوم گفتوگوها
-
توئیت علی شمخانی در آستانه آغاز دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
-
ویتکاف راهی عمان شد
-
ورود نهادهای امنیتی به بحران دستاندازهای پایتخت!