اثر بیثباتی اقتصادی در خشم اجتماعی
اکوایران: یک مدرس مدرسه اقتصاد لندن (LSE) اذعان دارد که ایران نیازمند رشد اقتصادی است، اما این رشد باید ویژگیهای خاصی داشته باشد. رشد اقتصادی ملایم و با ثبات، به ویژه در زمینه فقرزدایی، اهمیت زیادی دارد. اقتصاددانان بهتر از هر کس دیگری میدانند که این ویژگیها چقدر در محاسبات اقتصادی مهم هستند.
به گزارش اکوایران، آترینا اورعی، مدرس مدرسه اقتصاد لندن (LSE)، در گفتوگو با اکوایران درباره کاربردهای علم رفتاری در سیاستگذاری و ضعفهای اقتصاد متعارف توضیح میدهد.
او به توزیع ثروت و درآمد اشاره و تأکید میکند که سیاستگذاری مناسب برای ایجاد ثبات ضروری است. در غیاب این ثبات، عدم قطعیت و سوگیریهای موجود فعال میشوند و منجر به رفتارهای التهابی و خشم اجتماعی میگردند.
اورعی بر این باور است که تورم در ایران نتیجه یک معادله پیچیده چندمتغیره است که شامل نقدینگی، انتظارات، عدم ثبات و ریسکهای سیاسی میشود. او تأکید میکند که برای کاهش تورم و افزایش ثبات، باید همه این عوامل به طور همزمان کنترل شوند تا مداخلات رفتاری مؤثر واقع شوند.
علم اقتصاد متعارف مفروضاتی برای بازیگران اقتصادی دارد که همیشه در صحنه عمل با واقعیت جور درنمیآیند. مفروضاتی مانند «تقارن اطلاعات»، «تشخیص درست منفعت» یا «تحت تاثیر دیگران و نتایج پیشین قرار نگرفتن».
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اتحادیه اروپا: بازگشت تحریمهای شورای امنیت علیه ایران امروز بررسی میشود
-
بخشنامه جنجالی تأمین اجتماعی؛ اعتراضها ادامه دارد
-
نخستوزیر عراق:ایران تمایل جدی برای توافق با آمریکا دارد/ نتانیاهو به هیچ آتشبسی پایبند نیست/ اشتباه اسد خودداری از دیدار با اردوغان بود
-
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان
-
ادعای پلیس انگلیس: ایران، روسیه و چین در حال تشدید عملیاتهایشان در انگلیس هستند
-
جزییات 3 آتشسوزی امروز در تهران، تبریز و مشهد
-
نتانیاهو: عملیات در سوریه را با شدت انجام دادیم / اجازه تشکیل "لبنان دوم" را نمیدهیم
-
علت حریق در محدوده پل روشندلان تهران مشخص شد
-
رصد کوسه در سواحل کیش؛ پاسخ اداره محیط زیست به نگرانیها