نقش چین در معادلات بندر چابهار
یک پژوهشگر اقتصادی اعتقاد دارد کشور ما از همه طرف تحت فشار است. مزیتهای ما در گذشته به تدریج در حال کاهش است و همسایگانمان در جنوب و غرب کشور به دنبال کاهش این مزیتها هستند.
به گزارش اکوایران، علیرضا ساعدی، پژوهشگر اقتصادی، در همایش چشمانداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ به بررسی تحولات اقتصادی منطقه و ظهور هند به عنوان یک بازیگر کلیدی پرداخت.
او همچنین به تمایل هندیها برای استفاده از بندر چابهار اشاره کرد و این پرسش را مطرح کرد که آیا چینیها نیز تمایل دارند که این بندر فعال شود یا خیر. ساعدی با اشاره به تسلط چینیها در این منطقه، گفت: «در گوادر میلیاردها دلار سرمایهگذاری شده و شکلگیری چابهار در کنار آن منطقی نیست.»
این پژوهشگر اقتصادی همچنین بر لزوم توجه به منافع کشورهای تأثیرگذار در حوزه ایران تأکید و به اهمیت همکاری با هند در زمینه دیجیتال ترانسفورمیشن اشاره کرد.
نسخه کامل در سایت:
خصوصیسازی همواره یکی از بحث برانگیزترین منازعات کشور بوده که عده زیادی روند آن را موفقیتآمیز نمیدانند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زلزله ماهدشت به پایگاه فضایی آسیب نزد/ ماجرای آتشسوزی و قطعی برق در البرز چه بود؟
-
ابلاغ تصمیم جدید بانک مسکن؛ محدودیت سن بنا حذف شد
-
فروش خودروهای وارداتی آزاد شد
-
محاصره هوایی اسرائیل توسط یمن/ درخواست نیروهای مسلح از یمن شرکتهای هواپیمایی
-
حمله نتانیاهو به ترامپ با محوریت ایران/ اقدامات عملیاش با سخنانش همسو نیست
-
آتش نابهنگام در بن گوریون؛ بازی تهران و ترامپ عوض میشود؟
-
مقایسه سرعت ترخیص کالا در بندر شهید رجایی با بندر اماراتی
-
«برچیدن کامل»؛ ترامپ بالاخره موضعش را در مذاکرات مشخص کرد؟
-
پیشرفت ۹۰ درصدی انتقال آب دریای عمان به اصفهان/ چالشهای خشکسالی 2 استان مرکزی ایران