۰۱:۱۰:۱۳
آتشسوزی نیروگاه منتظر قائم خرابکاری نبود
اکوایران: مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران گفت: حادثه خاصی در نیروگاه منتظرقائم رخ نداده و نیروگاه در مدار است.

به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا؛ فرهاد شبیهی امروز (پنجشنبه) در حاشیه افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق به انتشار مطالبی در فضای مجازی در خصوص آتش سوزی در نیروگاه منتظر واکنش نشان داد.
بنا بر توضیحات ارائه شده دودی که از نیروگاه منتشر شده ناشی از تبدیل نوع سوخت نیروگاه است. همین امر هم موجب شد مردم فکر کنند آتش سوزی شده است. در زمان واقعه رله های کنترلی عمل کرد و اکنون نیروگاه در مدار است و هیچ مشکلی ندارد.
اخیرا درفضای مجاز ویدئویی منتشر شده که در آن متصاعد شدن دود غلیظ از نیروگاه منتظر قائم به نمایش در آمده است که برخی کانالهای معاند مدعی وقوع حادثه در این نیروگاه شدند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
3 سناریوی پوتین در معامله با ترامپ؛ فاجعه اوکراین در راه است؟
-
عزیزی: زمان و مکان مذاکرات جدید با آمریکا تعیین نشده است/ گروسی به ایران نمیآید
-
پنج استاندار برتر کشور در حوزه اقتصادی معرفی شدند
-
پل ترامپ و دیپلماسی تهران و مسکو: بازی جدید قدرت در قلب کریدور زنگزور
-
تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری
-
واکنش دولت ایران به توافق صلح آذربایجان و ارمنستان
-
عرضه 5 خودرو وارداتی در بورس کالا
-
بابک زنجانی؛ بدهکار بزرگ یا تاجر فیک؟
-
شرط ایران برای پذیرش محدودیتهای هستهای
چهره روز
اکوایران: در واشنگتن شایعاتی پیچید مبنی بر اینکه ژورنال داستان داغی در دست دارد. وقتی روز چهارشنبه خبری منتشر نشد،…