اکوایران: تقویت مناسبات دوجانبه و چندجانبه بانکی و توسعه روابط پولی و بانکی تهران - دوحه در دستور کار این دو کشور قرار گرفته است. این موضوعی است که در خلال سفر امروز رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر آن تاکید شده است.

به گزارش اکوایران، محمدرضا فرزین - رئیس کل بانک مرکزی - امروز (چهارشنبه - 24 خرداد) به دوحه پایتخت قطر سفر کرد تا با مقامات اقتصادی این کشور درباره افزایش همکاری‌های پولی و بانکی میان ایران و قطر مذاکره کند.

بانک مرکزی اعلام کرد که فرزین در دیدار با شیخ بندر بن‌محمد آل ثانی - رئیس کل بانک مرکزی قطر - «افزایش همکاری‌های پولی، بانکی و مالی» را زمینه‌ساز توسعه حداکثری و همه‌جانبه مبادلات تجاری ایران و قطر برشمرد.

او همچنین گفته است: تقویت مناسبات دو و چندجانبه بانکی در شرایط کنونی و با توجه به ظرفیت‌های موجود اقتصادی دو کشور در دستور کار جدی قرار دارد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داده: با توسعه روابط پولی و بانکی تهران - دوحه حجم تجارت میان دو کشور نیز رشد چشمگیری خواهد یافت. بر همین اساس، همکاری‌های مربوطه باید با سرعت بیشتری افزایش یابد و برای تحقق این هدف، توجه به همه ظرفیت‌ها ضروری است.

در این دیدار همچنین تسهیل بسترهای مالی و بهره‌گیری از بنگاه‌های تسهیل‌کننده در حوزه پولی و بانکی به منظور دستیابی به اهداف اقتصادی و تجاری دو طرف، مورد تاکید روسای‌کل بانک‌های مرکزی ایران و قطر قرار گرفته است.

شیخ بندر بن محمد آل ثانی - رئیس کل بانک مرکزی قطر - نیز در این دیدار با اشاره به همکاری‌های مشترک تهران - دوحه در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری گفت: فرصت‌های فراوانی برای افزایش تجارت و مبادلات میان ایران و قطر وجود دارد که باید با استفاده از مناسبات پولی و بانکی دو کشور، به تحقق روابط حداکثری فیمابین کمک کرد.