به گزارش اکوایران، حسن رضائی‌پور،  دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد که کارمزدها در سال آینده تغییر نخواهد کرد و پیشنهادات جدید تنها شامل تخفیف‌های خاصی در برخی ابزارها خواهد بود.

او به اهمیت متنوع‌سازی درآمد کارگزاران در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: صنعت کارگزاری به شدت به کارمزدها وابسته است و با رکود بازار، نتوانسته به اندازه لازم توسعه یابد.

او در ادامه به چالش‌های موجود در جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی اشاره کرد و گفت که محدودیت‌های موجود در حساب‌های ارزی، مانعی برای ورود سرمایه‌های خارجی به بازار سرمایه است. همچنین، رضائی‌پور به مشکلات خروج نقدینگی از این صنعت اشاره کرد و گفت که طی پنج سال گذشته، حدود ۷ هزار میلیارد تومان از صنعت کارگزاری خارج شده است. این روند فشار زیادی به زیرساخت‌های این صنعت وارد کرده است.

بنا به گزارش تسنیم، دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار افزود که پیشنهاداتی برای متنوع‌سازی درآمدهای کارگزاران ارائه شده است که شامل ارائه خدمات توکنایز کردن دارایی‌ها و ایجاد ارزش افزوده از طریق خدمات نرم‌افزاری می‌شود. همچنین، برنامه‌هایی برای آموزش بازارهای بین‌المللی و اطلاع‌رسانی بیشتر به فعالان بازار سرمایه در دستور کار است.

در نهایت، او به وضعیت صنعت کارگزاری‌ها در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت که به رغم توسعه فینتک‌ها، کمبود نقدینگی همچنان مانع از سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه در این حوزه است.