بررسی روند معاملات سهامی بازار سرمایه؛
الگوبرداری معاملات سهامی از روند هفته گذشته
اکوایران: بورس تهران در حالی معاملات شنبه را با کاهش تراز شاخصهای اصلی و خروج پول پس از رشد شاخصها و ورود پول حقیقی در روز معاملاتی چهارشنبه به پایان برده است که این روند دقیقا در هفته قبل ولی با شدت بیشتر به ثبت رسیده بود.

به گزارش اکوایران، بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح 14 هزار و 992 میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل 13 درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی هزار و 810 میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیتهای سهامی مواجه شد و شاهد خروج هزار و 966 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. این روند جریان پول حقیقی دقیقا در هفته گذشته نیز با شدت بیشتری تکرار شده بود. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی 128 میلیارد تومانی در میان صندوقهای درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه خروج 810 میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوقهای با پشتوانه طلا شکسته شده و در معاملات امروز این صندوقها شاهد افزایش قابل توجه اقبال حقیقی و حقوقی بودیم و 643 میلیارد تومان پول حقیقی به این صندوقها وارد شد.
ارزش صفهای خرید سهام روز شنبه کاهش 85 درصدی داشت و ارزش صفهای فروش 287 درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صفهای خرید از 2 هزار و 704 میلیارد تومان به سطح 404 میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صفهای فروش از 440 میلیارد تومان روز چهارشنبه تا هزار و 701 میلیارد تومان افزایش یافت.
روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از 53 میلیون تومان روز چهارشنبه تا 35.5 میلیون تومان کاهش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از 35.5 میلیون تومان به 48.2 میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه چرخش داشته و به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی میکند که به سطح 12.7 میلیون تومانی رسیده است.
در بین صنایع بورسی نیز صنعت بیمه و بازنشستگی با 7.2 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت مخابرات با 3.9 میلیارد تومان و صنعت فعالیتهای کمکی به نهادهای مالی واسط با 3.5 میلیارد تومان در جایگاههای بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت خودرو و ساخت قطعات با 418.7 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت بانکها و مؤسسات اعتباری با 274.2 میلیارد تومان و صنعت سیمان با 169.3 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع سرمایهگذاریها و فرآوردههای نفتی نیز به ترتیب با 135.9 میلیارد تومان و 130 میلیارد تومان در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
برای دیدن روند 30 روز اخیر معاملات بازار سرمایه از شنبه 20 اردیبهشت ماه ورق بزنید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبرنگار والاستریت ژورنال تاریخ دور بعدی مذاکرات هستهای را اعلام کرد
-
اولتیماتوم نانوشته به تهران؛ ترامپ خواستههای حداکثری را در مذاکرات کنار میگذارد؟
-
پشت پرده فشار جدید روبیو و ویتکاف روی تهران؛ تاکتیک جدیدی که پنجره توافق را میبندد؟
-
اولین خودروی وارداتی که قرار است در ایران تولید شود، مشخص شد / خودروسازان خارجی به پیشواز توافق ایران و آمریکا رفتند؟
-
بازگشت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی؛ تصمیم جدید دولت برای کنترل بازار
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
شارژ حساب بازنشستگان تأمیناجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
هشدار مجلس خبرگان رهبری به دونالد ترامپ
-
عراقچی: آماده تعامل برد-برد با آمریکا در ازای خاتمه تحریمها هستیم