افتتاح اولین خط تولید خارجی خودروساز چینی
کاش تایلند میشدیم !
اکو ایران : خودروسازی چینی روز به روز پیشرفت می کند و در این میان برخی از کشورها نیز از این فرصت به نفع خود استفاده می کنند.
به گزارش اکو ایران، خودروساز چینی BYD اولین خط تولید خارج از چین را در تایلند افتتاح کرد.
تایلند در چندین سال اخیر تلاش کرده تا با ایجاد بستری مناسب برای شرکت های خودروساز بین المللی زمینه برای حضور این شرکت ها در این کشور فراهم کند.
با توجه به حضور BYD در بازار خودروهای برقی به نظر می رسد تایلند به دنبال این است تا جایگاه خود را در حوزه محصولات تمام الکتریکی خودروسازان بین المللی گسترش دهد.
همزمان با افتتاح خط تولید BYD در تایلند مدیرعامل این خودروساز چینی گفت ما تکنولوژی را از چین به تایلند خواهیم آورد.
سخنان وانگ چوان فو نشان می دهد سیاست گذاران تایلند موفق شده اند به هدف خود در زمینه کسب تکنولوژی روز دنیا برسند.
این خودروساز چینی در حالی اولین خط تولید خارج از چین را در تایلند افتتاح می کند که در سال های میانی دهه 80 شمسی همکاری خود را با یک خودروساز خصوصی آغاز کرد.
حضور BYD در بازار ایران از مسیر همکاری با شریک ایرانی خود منجر به عرضه سه محصول این خودروساز چینی در بازار ایران شد. دو خودروی شاسی بلند BYD S6 و BYD S7 بهمراه یک محصول سدان یعنی BYD F3 حاصل حضور دورانی است که این خودروساز چینی در با شریک ایرانی همکاری داشت.
تحریم های صنعت خودرو در اوایل دهه 90 خورشیدی سبب شد تا مدیران BYD قید همکاری با شریک خود را بزند و ترجیح دهد تا بازار ایران را ترک کند.
بعد از امضای توافق نامه برجان در نیمه دهه 90 شمسی این امیداوری ایجاد شد تا بار دیگر BYD به بازار خودروی ایران بازگردد اما این اتفاق نیفتاد.
این احتمال وجود داشت تداوم حضور BYD در بازار خودروی کشور سبب شود تا این خودروساز چینی در سال های پیش اولین خط تولید خود را به جای تایلند در ایران افتتاح کند.
چنانچه BYD از بازار ایران نرفته بود، حضور پُر قدرت خودروساز چینی در بازار خودروهای الکتریکی در کنار برنامه های مدیران صمت دولت سیزدهم برای برقی کردن بازار خودروی کشور می توانست زمینه مساعدی فراهم کند تا صنعت خودرو و به دنبال آن بازار خودرو با سرعت بیشتری در جاده برقی شدن حرکت کنند.
می توان گفت در زمینه تولید خودرو کاش ایران هم تایلند شده بود و با اتخاذ سیاست هایی مشابه در صنعت خودرو زمینه را برای حضور خودروسازان بین المللی در بازار کشور فراهم می شد.
مدیران BYD از حدود دو سال پیش در تایلند حضور دارند و حول و حوش 490 میلیون دلار برای خط تولید خود در این کشور جنوب شرق آسیایی سرمایه گذاری کردند.
براساس اخبار منتشر شده ظرفیت تولید 150 هزار دستگاه خودرو از جمله محصولات پلاگین هیبریدی در اولین خط تولید خارجی BYD دیده شده است.
اطلاعات منتشر شده نشان می دهد سیاست گذاران تایلندی قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ حدود ۳۰ درصد از تولید سالانه دو میلیون و 500 هزار دستگاهی را به خودروهای برقی اختصاص دهد.
دولت تایلند با پرداخت یارانه و مشوقهای مالیاتی برندهای جهانی خودروساز را ترغیب می کند تا در این کشور حضور یافته و سرمایه گذاری کنند این مساله علاوه بر انتقال تکنولوژی منجر به رشد اشتغال در این کشور جنوب شرق آسیایی می شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبرهایی از آتشبس در منطقه / چالشهای پیش روی بازار سرمایه
-
پیشروی ارتش کرملین در شرق؛ شهر کلیدی اوکراین سقوط کرد
-
تهدید این 5 کشور برای تجارت ایران
-
رکوردزنی تقاضای جهانی طلا؛ خرید فلز زرد به 100 میلیارد دلار رسید
-
همه سناریوهای روی میز/ تهران به حمله اسرائیل پاسخ خواهد داد؟
-
سناریوهای اصلاح قیمت سوخت/ کیهان: پیوستن به FATF به نفع اسراییل است
-
رییس کل بانک مرکزی در سمت خود ابقا شد/ فرزین از دولت سیزدهم به چهاردهم رسید
-
پیامی که به تلآویو ارسال شد؛ ترامپ نیامده با بیبی به مشکل میخورد؟
-
الجزیره؛ پنتاگون پاسخ ایران به حمله اسرائیل را محتمل میداند