کدال نشان می دهد
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
اکو ایران : اولین صورت مالی خودروسازان در سال 1404 منتشر شد.

به گزارش اکو ایران، ایران خودرو فروردین سال 1404 تیراژ تولید خود را به نسبت در اولین ماه فروردین 1403 حول و حوش 23 درصد افزایش داد تا مدیریت جدید ایران خودرو اولین گام را در سال جدید محکم بر دارد.
آبی های جاده مخصوص در فروردین در مجموع حدود 28 هزار و 750 دستگاه انواع محصولات سواری و تجاری سبک را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. این خودروساز در همین بازه زمانی در سال گذشته بیش از 23 هزار و 300 دستگاه انواع محصولات خود را تولید کرده بود. بنابراین شاهد هستیم که تیراژ تولید ایران خودرویی ها در فروردین 1404 به نسبت فروردین 1403 به لحاط تیراژ رشدی حول و حوش پنج هزار و 450 دستگاهی را به خود دیده است.
خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص در حالی رشد تولید را در اولین ماه از فصل بهار سال جاری در کارنامه ثبت کرده است که رقیب ایران خودرو یعنی، سایپا، افت تولید حدود 38 درصدی را در کارنامه فروردین ماهی خود در سال جاری ثبت کرده است.
نارنجی های جاده مخصوص طی فروردین 1404 در مجموع بیش از 11 هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت را در خطوط تولید خود تکمیل کردند اما این خودروسازی در مدت مشابه در سال گذشته بیش از 17 هزار و 700 دستگاه از محصولات خود را تولید کرده بودند. بنابراین شاهد هستیم که افت تیراژ سایپایی ها در فروردین امسال به نسبت مدت سال قبل حدود 6 هزار و 700 دستگاه است.
مقایسه وضعیت تولید ایران خودرو و سایپا در اولین ماه امسال نشان می دهد آبی های جاده مخصوص قدرت خود را به نارنجی های جاده مخصوص دیکته کردند. به نظر می رسد مدیران جدید ایران خودرو توانستند تاثیر خود را روی روند تولید شرکت تحت مدیریت خود گذاشته و نمودار تولید را صعودی کنند. سایپایی ها امیدوارند این شرکت نیز هر چه سریعتر از زیر نظر مدیریت دولتی خارج شده و به بخش خصوصی واگذار شود تا این خودروسازی نیز بتواند روزهای خوشی را تجربه کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبرنگار والاستریت ژورنال تاریخ دور بعدی مذاکرات هستهای را اعلام کرد
-
اولتیماتوم نانوشته به تهران؛ ترامپ خواستههای حداکثری را در مذاکرات کنار میگذارد؟
-
پشت پرده فشار جدید روبیو و ویتکاف روی تهران؛ تاکتیک جدیدی که پنجره توافق را میبندد؟
-
اولین خودروی وارداتی که قرار است در ایران تولید شود، مشخص شد / خودروسازان خارجی به پیشواز توافق ایران و آمریکا رفتند؟
-
بازگشت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی؛ تصمیم جدید دولت برای کنترل بازار
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
شارژ حساب بازنشستگان تأمیناجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
هشدار مجلس خبرگان رهبری به دونالد ترامپ
-
عراقچی: آماده تعامل برد-برد با آمریکا در ازای خاتمه تحریمها هستیم