اندونزی نفتکش ایرانی را توقیف کرد!
اکوایران: گارد ساحلی اندونزی یک نفتکش با پرچم ایران را توقیف کرد.

به گزارش اکوایران، گارد ساحلی اندونزی (باکاملا) روز سهشنبه اعلام کرد که یک نفتکش با پرچم ایران را که مظنون به دست داشتن در انتقال غیرقانونی نفت خام است، توقیف کرده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، گارد ساحلی این کشور در بیانیهای اعلام کرد: کشتی امتی آرمان ۱۱۴حامل 272569 تن نفت خام سبک بود و به اتهام انتقال بدون مجوز نفت به کشتی دیگری توقیف شد.
باکاملا گفت: این کشتی پس از اینکه در حال انتقال نفت به کشتی دیگری به نام MT STinos با پرچم کامرون بود، توقیف شد. با این حال، در این بیانیه تصریح نشده که این اتفاق در چه زمانی به وقوع پیوسته است.
باکاملا گفت که امتی آرمان همچنین مظنون به نقض سایر مقررات دریایی مانند خاموش ساختن سیستم ردیاب خودکار، حرکت بدون پرچم و فعالیت بدون اجازه ترخیص از بندر بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
عراقچی: در مورد موضوع موشکی با هیچ کس هیچ گفتوگویی نداریم
-
مهلت دو هفتهای ترامپ؛ راهی برای دور ماندن از تصمیمگیری فوری درباره ایران
-
ایران پاسخ اسرائیل را داد
-
پایتخت سایبری اسراییل زیر آتش موشکهای ایرانی
-
ادعای ترامپ؛ درباره درخواست توقف جنگ از اسرائیل
-
آخرین جزئیات از علت قطع سراسری اینترنت در کشور
-
سیگنال عراقچی از ژنو به واشنگتن: برای شنیدن، نه برای مذاکره/ دیپلماسی چقدر شانس موفقیت دارد؟
-
فوری/ انفجار در شهرک صنعتی رشت
-
فوری/ فعالیت پدافند هوایی در مناطقی از تهران