تعویق اجرای توافق از سوی حماس: گزینه نظامی برای رویارویی با طرح ترامپ روی میز است
اکوایران: در واکنش به کارشکنیهای ارتش اسرائیل در اجرای مفاد توافق آتشبس، حماس اعلام کرد که زمان مبادله اسرا را تا اطلاع ثانوی به تعویق میاندازد.

به گزارش اکوایران، گردانهای القسام شاخه نظامی حماس روز دوشنبه در واکنش به کارشکنیهای ارتش اسرائیل در اجرای مفاد توافق آتشبس، اعلام کرد که زمان مبادله گروگانهای در نظر گرفته برای شنبه آینده را تا اطلاع ثانوی به تعویق میاندازد.
به نوشته خبرگزاری العربیه، حماس ضمن متهم کردن اسرائیل به تعویق روند بازگشت آوارگان فلسطینی و هدف گرفتن آنها با بمباران و مانعتراشی در مسیر ورود کمکهای غذایی به نوار غزه تاکید کرد که گزینه نظامی برای رویارویی با طرح ترامپ روی میز است.
به گفته حماس، اسرائیل بازگشت آوارگان غزه به شمال نوار غزه را به تأخیر انداخته و به سوی آنها آتش گشوده و همچنین از ورود کمک ها به غزه جلوگیری کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی در سالهای گذشته را برعهده گرفت
-
جزئیات حمله اسرائیل به شورایعالی امنیت ملی
-
انتشار برای اولین بار: جزئیات حمله اسرائیل به جلسۀ شورایعالی امنیت ملی ایران
-
قیمت دینار عراق اعلام شد/ افزایش قیمت نسبت به اربعین پارسال
-
برآورد اولیه خسارات جنگ ۱۲ روزه بر منابع آب، خاک و هوای کشور
-
تغییر تاکتیک حماس و تلفات مرگبار اسرائیل؛ فاز جدید مبارزه در غزه کلید خورده است؟
-
آتشبس در هالهای از ابهام؛ دیپلماسی آخرین امید
-
عبور از نقطه بیبازگشت؛ قیصر جدید در واشنگتن ظهور کرده است؟
-
قیمت دلار کاهشی شد