آمادگی آلمان برای جنگ در سال 2029
اکوایران: به گفته بازرس کل ارتش آلمان، ارتش این کشور باید تا سال ۲۰۲۹ به آمادگی کامل رزمی برسد.

به گزارش اکوایران، کارستن برویر، بازرس کل ارتش آلمان (بوندسوِر)، اعلام کرد که ارتش این کشور باید تا سال ۲۰۲۹ برای شرکت در یک درگیری احتمالی بهطور کامل آماده باشد.
برویر در گفتوگو با روزنامه آلمانی «ولت» گفت: «هدف ما سال ۲۰۲۹ است، تا آن زمان باید به وضعیت آمادگی کامل رزمی رسیده باشیم.»
در توضیح دلایل انتخاب این تاریخ، این مقام نظامی آلمانی به تهدید احتمالی حمله روسیه به یکی از کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۲۹ اشاره کرد.
به گفته برویر، آلمان آمادگی دارد تا پایان دهه ۲۰۲۰، صد هزار سرباز ذخیره جدید آموزش دهد. بازرس کل ارتش آلمان برآورد کرد که شمار کل مورد نیاز نیروهای نظامی آلمان ۴۶۰ هزار نفر است که از این تعداد، ۲۰۰ هزار نفر باید نیروهای فعال باشند.
بر اساس گزارش ایسنا، پیشتر، فریدریش مرتس، رهبر بلوک اتحادیه دموکراتیک مسیحی آلمان و اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن، که احتمالاً صدر اعظم آینده آلمان خواهد بود، اعلام کرد دولت جدید این کشور مدل سربازی را بر اساس الگوی سوئدی طراحی خواهد کرد و خدمت نظامی همچنان داوطلبانه باقی خواهد ماند.
به گزارش اکوایران، خدمت سربازی عمومی در آلمان در تاریخ اول ژوئیه ۲۰۱۱ لغو شد. از آن زمان تاکنون، در زمان صلح، خدمت اجباری در ارتش انجام نشده است.
در اوایل ماه مارس، فلوریان هان، عضو بوندستاگ از حزب اتحادیه سوسیال مسیحی بایرن، خواستار بازگشت خدمت سربازی تا پایان سال ۲۰۲۵ شد و به وخامت اوضاع سیاست خارجی اشاره کرد.
در همین حال، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که کمبود پادگان مانع از بازگشت فوری خدمت سربازی عمومی است و ابتدا باید دادههایی درباره مشمولان جمعآوری شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره
-
چرخش پول به سمت سهمهای جامانده