سارقان به تابلوهای ترافیکی علاقمند شدند
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: تقریبا هر یک ماه یک بار تمام علائم ترافیکی سطح شهر را چک میشوند.

پوریا علیمردانی، مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت نوسازی تابلوهای ترافیک سطح شهر گفت: در جهت نوسازی تابلوهای ترافیک اقدامات موثری انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تابلوی قدیمی در سطح شهر وجود ندارد، گفت: در حال حاضر با پدیده سرقت تابلوهای ترافیکی مواجه هستیم. حتی ممکن است گروههایی سازمان یافته به این اقدام دست بزنند. در این مواقع از نهادهای انتظامی کمک میگیریم و از طریق مناطق هم نظارت دقیق انجام می دهیم تا سارقان کمتر موفق شوند. بنابراین بجز نوسازی تابلوها باید به جبران این کمبود ناشی از دزدی هم بپردازیم.
علیمردانی تاکید کرد: اعتبارات و تجهیزات لازم را داریم و اجازه نمی دهیم خللی در این زمینه ایجاد شود.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان گفت: تقریبا هر یک ماه یک بار تمام علائم ترافیکی سطح شهر را چک میکنیم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سفر وزیر دفاع عربستان به تهران چه سیگنالی را مخابره کرد؟
-
جزئیات مذاکره ایران با آمریکا؛ روایت سخنگوی دولت از مذاکرات غیرمستقیم
-
روش ترامپ برای پایان دادن به جنگ؛ تشویق روسیه و تهدید اوکراین
-
پژو پارس دارندگان خود را پشیمان کرد
-
تلاش برای نجات مذاکرات هستهای در بزنگاه حساس/ تاکید گروسی بر توافق معتبر هستهای
-
ترامپ زمان امضای توافق منابع معدنی آمریکا با اوکراین را اعلام کرد
-
وزارت خارجه روسیه اهداف سفر عراقچی به مسکو را تشریح شد
-
واکنش ترامپ نسبت به گزارش ممانعت از حمله اسرائیل به ایران
-
پیام پادشاه عربستان به تهران رسید؛ تقدیم پیام سلمان بن عبدالعزیز به رهبر انقلاب