زاکانی سرانجام به شورا دعوت شد
سخنگوی شورای شهر تهران از دستور جلسه آتی شورا خبر داد و گفت:فردا شهردار تهران در پاسخ به سوالات دو تن از اعضای شورا در صحن شورا حاضر خواهد شد.

علیرضا نادعلی سخنگوی شورا، از برگزاری دویست و هفتاد و هفتمین جلسه از ششمین دوره شورای شهر تهران از ساعت 8:45 الی 12 روز سه شنبه پانزدهم آبان سال ۱۴۰۳ در تالار رسمی ساختمان شورا خبر داد و اظهار داشت: مقرر شده که ابتدا نامه فرماندار مبنی بر اعتراض هیات تطبیق به مصوبه «الزام شهرداری تهران به تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران» از سوی اعضای شورا مورد بررسی قرار گرفته و در این خصوص تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به طرح دو سؤال از سوی 2 تن از اعضای شورای اسلامی شهر تهران از علیرضا زاکانی عنوان کرد: فردا شهردار تهران در خصوص «علل عدم انجام و پیشرفت عملیات ساخت دویست هزار واحد مسکونی در سطح شهر تهران» و «ابهامات مربوط به واگذاری و بهره برداری از خودروهای تاکسی ون واگذار شده از سوی وزارت کشور» در صحن شورا، حاضر و در مقام پاسخگویی قرار خواهد گرفت.
نادعلی افزود: مقرر شده تا در ادامه بررسی های دستور جلسه فردا، گزارش «سی و هفتمین صورتجلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام اماکن و معابر عمومی تهران» در صحن علنی قرائت شود و اعضا نسبت به موارد مطرح شده؛ نظرات خود را اعلام کنند.
سخنگوی شورای شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: آخرین دستور جلسه صحن فردا نیز به بررسی و تعیین تکلیف 11 پلاک ثبتی از حیث باغ یا غیر باغ بودن اختصاص دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
جزییات 3 آتشسوزی امروز در تهران، تبریز و مشهد
-
بخشنامه جنجالی تأمین اجتماعی؛ اعتراضها ادامه دارد
-
نتانیاهو: عملیات در سوریه را با شدت انجام دادیم / اجازه تشکیل "لبنان دوم" را نمیدهیم
-
تغییر لحن ترامپ این بار در قبال ناتو/ واکنش پوتین به ضربالاجل 50 روزه چه خواهد بود؟
-
هیجان دلار زیر سایه مکانیسم ماشه؛ رشد آهسته با انتظارات پرریسک در بازار بورس
-
شرکت ملی پست هک شد؟
-
یمن سیاهچاله غرب و اسرائیل است؛ قدرت یمنیها را نمیتوان نادیده گرفت
-
ریزش شدید بیتکوین پس از رکوردشکنی
-
ورود ارتش به سوی شهر جنوبی سوریه؛ اسرائیل عقب نشست؟