وی با بیان اینکه کل واردات خودرو در مجموعه های خصوصی و دولتی ۱۰ هزار دستگاه است، تصریح کرد: شهرداری تهران در بدو انجام این وظیفه که داوطلبانه انجام داده است، دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و تاکسی را وارد می کند که ۲۴ درصد کل واردات کشور در یک سال است.

محمدخانی با تأکید بر اینکه این اقدامات به نفع مردم و برای افزایش کیفیت و کاهش قیمت در مقابله با تلاش مافیای خودرو انجام شده است، خاطرنشان کرد: مسیری که سهل تر بود و دردسرها و جنجال های رسانه ای کمتری داشت، انتخاب نشد و مسیر سخت تر اما به نفع جیب مردم و بودجه شهرداری تهران انتخاب شد و با این نگاه موفق به تحقق واردات شدیم.

سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه ما هرگز نگفتیم با واردات وسایل برقی حتما مشکل آلاینده ها برطرف می شود اما یک گام رو به جلو است، یادآور شد: تکلیف روشن است و قیمت خودروهای وارداتی و تفاوت آن با خودروهای داخلی کاملا شفاف است و اگر قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر است، انتظار داریم که رسانه ها کمک کنند تا موانع از پیش پای شهرداری برداشته شود و به جای اینکه از شهرداری در خصوص زمان بندی واردات بپرسیم، درخواست می کنیم که رسانه ها به تسهیل شرایط کمک کنند تا سنگ های پیش روی ما برداشته شود. خوشبختانه دولت جدید همکاری های خوبی دارد و علیرغم موانع موجود در تأمین ارز، اتفاقات خوبی رقم می خورد تا شهرداری به وظایف خود عمل کند.

وی ادامه داد: در تأمین اتوبوس های تولید داخل و خارج، تمام مراحل اقدامات به موقع و دقیق انجام شده و رکورد خرید اتوبوس از تولیدات داخلی را در تاریخ بلدیه به دست آورده ایم. بدون کمک های دولت دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از محل بودجه شهرداری و عوارض پرداختی از سوی مردم خریداری شده است؛ لذا از رسانه ها تقاضا می شود در این مسیر با شهرداری همراهی کنند.