آخرین گزارش بانک جهانی از وضعیت اقتصاد جهان
بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از وضعیت اقتصاد کشورهای جهان در شش ماه گذشته، اعلام کرد که رکود و تورم فعلی جهان دوبرابر بدتر از سالهای دهه هفتاد میلادی است.
به گزارش اکوایران بنا به گزارش منتشر شده از پژوهشکده پولی و بانکی، بانک جهانی در آخرین گزارش خود از بازگشت اقتصاد جهان به وضعیت رکود اقتصادی جهان در سالهای دهه ۷۰ میلادی هشدار داد و اعلام کرد جنگ اوکراین و شیوع ویروس کرونا موجب تشدید این رکود شده است. بانک جهانی در گزارش وضعیت اقتصاد جهان در شش ماه گذشته اعلام کرد رکود اقتصادی و تورم در اکثر کشورهای جهان به رقمی تا ۴درصد هم میرسد.
دو سال سخت در پیش روی اقتصاد جهانی
دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی گفت: جنگ در اوکراین، قرنطینه چین، اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی همگی موجب شده بسیاری از کشورهای جهان امسال با رکود اقتصادی و تورم شدید روبرو باشند. وی افزود؛ رکود اقتصادی فعلی جهان با رکود سالهای دهه ۷۰ میلادی قابل مقایسه است و پیشبینی میشود در بعضی از کشورها وضعیت به مراتب سختتر باشد.
بانک جهانی در گزارش خود رکود اقتصادی جهان در بازه زمانی سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ را نسبت به بازه زمانی ۱۹۷۶ تا ۱۹۷۹ دوبرابر پیشبینی کرد و افزود: همه کشورهای غنی و فقیر از این رکود اقتصادی بیبهره نخواهند بود. به گغته این نهاد معتبر بین المللی، سطح درآمد سرانه در کشورهای در حال توسعه در سال ۲۰۲۲، ۵ درصد کمتر از روند پیشبینی شده قبل از شیوع ویروس کرونا خواهد بود.
سطح درآمد سرانه در کشورهای در حال توسعه در سال ۲۰۲۲، ۵ درصد کمتر از روند پیشبینی شده قبل از شیوع ویروس کرونا خواهد بود. جنگ در اوکراین موجب افزایش تورم و بالا رفتن قیمت سوخت و مواد غذایی در بیشتر کشورهای جهان شده است. بانک جهانی انتظار دارد رکود اقتصادی همچنان در سالهای آینده ادامه داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
- سه استان بدحساب کشور در صدور چک + نمودار
- تورم دیگر محرمانه نیست
- خطر فریز نقدینگی در بازار ارز و سکه بالا رفت
- پایان مذاکرات وین
- لحظات نفس گیر برای فاطمی امین/ وزیر صمت از کابینه خارج می شود؟
- سرعت چاپ پول در کدام دولت بیشتر بود؟
- قمار بازارها روی افت تورم
- حمایت مهم دلار تهران شکست
- پیشبینی عجیب از قیمت بیتکوین
چهره روز
جلال اقتصاد ایران کیست؟
کاش در همه عرصهها، ستارههایی از این دست داشتیم؛ در سیاست، صنعت و البته اقتصاد.