رفتار افزایشی دلار در روزهای اخیر و صعود آرام و تدریجی موجب شده است که برخی معامله گران با اطمینان بیشتر و هراس کمتر در موقعیت خرید قرار بگیرند. با این حال، آنچه بیشتر فعالان روی آن تاکید دارند عرضه قوی بازارساز در بازار است.
نوسان گیران دلار برای شکستن مرز 28 هزار و 200 تومانی تلاش زیادی می کنند. آن ها روز شنبه موفق شدند برای لحظاتی قیمت اسکناس آمریکایی را حتی تا محدوده 28 هزار و 200 تومان بالا ببرند؛ با این حال سودگیری معامله گران و عرضه بازارساز موجب شد که در انتهای وقت، دلار در همان محدوده 28 هزار و 100 تومان به کار خود پایان دهد.
رفتار افزایشی دلار در روزهای اخیر و صعود آرام و تدریجی موجب شده است که برخی معامله گران با اطمینان بیشتر و هراس کمتر در موقعیت خرید قرار بگیرند. با این حال، آنچه بیشتر فعالان روی آن تاکید دارند عرضه قوی بازارساز در بازار است. از نگاه آن ها، چنین موضوعی ضربه گیر قیمت دلار شده است و معامله گران نیز با وجود اینکه احتمال کمی می دهند که توافق هسته ای جدیدی به امضا برسد، این احتمال را از نظر دور نگه نداشته اند و سعی می کنند بی گدار به آب نزنند.
می توان چنین تصور کرد که در شرایط کنونی تقاضای احتیاطی در بازار افزایش یافته است، ولی هم چنان سفته بازان بزرگ دست به عصا حرکت می کنند و ترجیح می دهند زمانی که قیمت دلار بالای مقاومت خاصی مانند 28 هزار و 200 تومان تثبیت نشده است، بخشی از سرمایه ریالی خود را وارد بازار ارز نکنند.
با توجه به فضای فعلی بازار می توان انتظار داشت که قیمت دلار در روز جاری نیز نوسان سنگینی را تجربه نکند. با این حال، تثبیت بالای خط 28 هزار و 200 تومان می تواند آرامش کنونی بازار را به هم بزند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
- جهان در نقطه رنسانس دیجیتال
- انگیزه های مالی شهرداری در تخلفات
- از ریزش سقف مهرآباد تا فروریختن متروپل
- بورس برای کسری بودجه دولت دست به جیب شد + نمودار
- نمره فائو به امنیت غذایی ایران
- شاهراه قالیباف برای خنثیسازی تحریم ها
- سهم بانک های وزارت اقتصاد از کل سپرده های بانکی
- برق امید در اردوی ترامپ
- جنگ نفتی ایران و آمریکا در آبهای آزاد
چهره روز
قربانی رسوایی ایران-کنترا
رابرت مکفارلین، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا رونالد ریگان، نامی آشنا در تاریخ پس از انقلاب ایران، که به دلیل…