کدال خوانی با اکوایران؛
پارس خودرو؛ افزایش تولید 113 درصدی و زیان 30 درصدی
اکوایران: پارس خودرو اعلام کرده است که تولید این شرکت 113 درصد افزایش یافته است اما همچنان با زیان مواجه است.

پارس خودرو درخصوص صورتهای مالی ارائه شده خود در سامانه کدال توضیحاتی را ارائه کرده است. این شرکت اعلام نموده است با توجه به کاهش 30 درصدی میانگین زیان فروش محصولات در سه ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به سال مالی قبل همچنان شاهد تغییرات بیش از 30 درصدی در زیان عملیاتی شرکت است.
در اطلاعیه این شرکت علت این زیان را افزایش تعداد فروش محصولات به میزان 113 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل دانسته است.
میزان مبلغ فروش شرکت مطابق با اطلاعات صورتهای مالی این شرکت در طی 4 ماهه ابتدایی سال جاری روندی صعودی داشت است و خپارس توانسته است فروش 2 هزار و 165 میلیارد تومانی را برای تیرماه ثبت کند. که بیشترین رقم در طی مدت سال جاری است.
در 2 مرداد ماه سال جاری، سازمان بورس در جوابیه درخواست افزایش سرمایه خپارس از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی اعلام کرده است. که در صورتی این امکان برای افزایش سرمایه از رقم 11 هزار و356 میلیارد تومان به رقم 13هزار و 956 میلیارد تومان وجود دارد که شرکت از مشمولیت ماده 141 خارج شود لذا با توجه به این که بر اساس صورتهای مالی حسابرسی شده سالانه منتهی به 29 اسفند 1400 آن شرکت پس از افزایش سرمایه همچنان مشمول ماده 141 است افزایش سرمایه با مبلغ درخواستی مورد تایید نیست. همچنین نماد خپارس در رقم 103 تومانی در 22 تیرماه تعلیق شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
دیپلمات سابق: ترامپ شانس بزرگی را در برابر تهران از دست داد/ گروسی روابط ایران و آژانس را نابود کرد
-
آیا تهران به جنگندههای نسل چهارم چین روی آورده است؟
-
در پی اقدام ایران، بهای نفت افزایش یافت
-
پیوند پوتین با علیاف در حال گسستن است؟ کرملین برنامه جدیدی دارد؟
-
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجارهبها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح میدهند بمانند؟
-
واکنش توئیتری عراقچی به پیام برلین
-
تصرف «طلای سفید» اوکراین
-
نگرانی دستگاه دیپلماسی
-
واشنگتن بمبافکنهای استراتژیک و بمبهای سنگرشکن در اختیار اسرائیل میگذارد؟