به گزارش اکوایران، دادستان تهران امروز -5 اسفند- از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران ۵ روز پس از دستگیری خبر داد.

به گزارش ایسنا، صالحی اعلام کرد که با رصد کامل و دقیق پرونده مذکور و همچنین اقدامات قضایی و پلیسی متهمان اصلی پرونده در 30 بهمن دستگیر شدند که پس از انجام تحقیقات مقدماتی تفهیم اتهام اخذ نظریه پزشکی قانونی و همچنین نتیجه روانپزشکی قانونی و تشکیل پرونده شخصیت و اخذ آخرین دفاع پرونده با صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست به دادگاه کیفری یک تهران ارسال شد.

با بررسی فیلم دوربین‌های مداربسته و سایر ادله موجود متهم ردیف اول پرونده به مباشرت در قتل عمدی و مشارکت در سرقت مقرون به آزار اعتراف کرده و همچنین متهم دیگر پرونده با اعتراف متهم ردیف اول و اظهارات خود به معاونت در قتل عمدی از طریق تحریک متهم ردیف اول و زدن ضربات چاقو به مقتول و همچنین مشارکت در سرقت مقرون به آزار از مقتول مرحوم امیر محمد خالقی اعتراف کرد.

خبر مرتبط
تاوان فرصت‌سوزی/ نگاهی به تراژدی مرگ جوان دانشجو

اکوایران: امیرمحمد خالقی، دانشجوی جوانی که در یک درگیری با سارقان کشته شد، حالا به یکی از تیترهای اصلی رسانه‌ها تبدیل شده است.

تشییع پیکر امیرمحمد خالقی

27 بهمن ماه پیکر امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران که بر اثر ضربه چاقو 2 سارق زورگیر جان باخت، در روستای درمیان در استان خراسان‌جنوبی با حضور مردم شیعه و سنی تشییع و به خاک سپرده شد. اهالی درمیان با حضور در این مراسم، با خانواده او ابراز همدردی کردند.

امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمن‌ماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیروهای اورژانس، صبح پنجشنبه به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

خبر مرتبط
وداع با امیرمحمد خالقی؛ پیکر دانشجوی فقید دانشگاه تهران در زادگاهش تدفین شد

پیکر امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران که بر اثر حمله زورگیران جان باخت، امروز در زادگاهش تشییع و تدفین شد.