جنجال بالگرد هلالاحمر در خرمآباد؛ انتقادات تند و عزل 3 مدیر
اکوایران: استفاده از بالگرد هلالاحمر برای خشککردن زمین فوتبال در خرمآباد با واکنش تند مسئولان این سازمان مواجه شد. در پی این اقدام رئیس جمعیت هلالاحمر دستور عزل سه مدیر مرتبط و بررسی دقیق موضوع را صادر کرد.

به گزارش اکوایران، امروز -17 فروردین- خبر استفاده از بالگرد هلالاحمر برای خشککردن زمین مسابقه فوتبال در خرمآباد باعث انتقاد برخی افراد قرار گرفت. مدیرعامل شرکت هلکوپتری نوید هلالاحمر در این خصوص گفت: مأموریت ما امدادرسانی است اما در مواقعی که عملیات خاصی نداریم برای تأمین هزینههای زیاد بالگرد آنها را اجاره میدهیم.
به گزارش فارس، احسان ناصر، مدیرعامل باشگاه خیبر خرمآباد گفت: در پی بارش باران و تعویق بازی خیبر خرمآباد و شمس آذر قزوین، از یک فروند بالگرد هلالاحمر برای خشککردن زمین چمن ورزشگاه تختی استفاده شد.
به گفته ناصر باتوجهبه بارندگیهای چند روز اخیر امکان برگزاری بازی در روز گذشته نبود که با تلاش عوامل اجرایی باشگاه، آب از روی زمین جمع شد و امروز منتظر حضور گرم هواداران در ورزشگاه تختی خرمآباد هستیم.
۳ مدیر مرتبط با ارسال بالگرد عزل شدند
به گزارش تسنیم، پیرحسین کولیوند؛ رئیس جمعیت هلال احمر نیز در واکنش به استفاده خارج از ماموریت و غیر تخصصی بالگرد هلال احمر به اداره کل بازرسی جمعیت هلال احمر، دستور پیگیری و شفاف سازی ابعاد این اقدام را صادر کرد.
علاوه براین، در دستوری دیگر از سوی رئیس جمعیت هلال احمر، 3 نفر از مدیران مرتبط با موضوع عزل شدند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا به پایان رسید
-
توئیت جدید سخنگوی وزارت امور خارجه از فضای حاکم بر مذاکرات
-
چرا دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا دشوارتر خواهد بود؟
-
جبلی 2 بار از پزشکیان عذرخواهی کرد