ید بر لزوم تنشزدایی در گفتگو با رهبران آذربایجان و عمان
دیپلماسی فعال اردوغان در میان درگیری ایران و اسرائیل
اکوایران: روسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان در گفتگوی تلفنی خود نسبت به روند تشدید تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کردند.

به گزارش اکوایران، در پی اقدامات متجاوزانه تلآویو، روسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان در گفتگوی تلفنی خود نسبت به روند تشدید تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کردند.
به نوشته ایسنا، به گزارش خبرگزاری «ای نیوز» جمهوری آذربایجان، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و الهام علیاف، همتایش از جمهوری آذربایجان یک گفتگوی تلفنی اضطراری برگزار و از بابت روند تشدید تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی عمیق کردند.
طبق این گزارش، موضوع اصلی گفتگوی تلفنی آنها وضعیت تنشهای تشدید شده در منطقه بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی بود و «هر ۲ رئیس جمهور نگرانی خود را پیرامون این وضعیت ابراز و بر اهمیت تنشزدایی سریع تاکید کردند.»
آنها همچنین بر «لزوم حل وفصل این مسائل از طریق مذاکرات» تاکید کردند.
رجب طیب اردوغان به طور جداگانه با هیثم بن طارق آل سعید، سلطان عمان به صورت تلفنی درباره درگیری بین رژیم اسرائیل و ایران گفتوگو کرد.
اردوغان در این گفتوگو تأکید کرد که درگیریها که با حملات اسرائیل به ایران آغاز شده، خطر بزرگی برای امنیت منطقه محسوب میشود و منطقه هرگز تحمل یک جنگ جدید را ندارد. وی افزود: دولت نتانیاهو به یک مشکل بزرگ برای ثبات و امنیت جهانی تبدیل شده و زمان وقوع حملات درست پیش از آغاز ششمین دور مذاکرات هستهای، موضوعی تأملبرانگیز است.
اردوغان تصریح کرد که ترکیه تنها راهحل برای بحران هستهای را مذاکرات میداند. رئیسجمهور ترکیه در این گفتوگو تأکید کرد که نباید اجازه داد تحولات اخیر، نسلکشی اعمال شده توسط اسرائیل در غزه را تحتالشعاع قرار دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ازدواج مصلحتی اژدها و خرس؛ درنده هراسانگیزی که به شکار نظم غربی آمده است
-
مدل آلمانی تولید برق
-
پیشروی ارتش اسرائیل تا ۸۰۰ متری داخل خاک لبنان
-
روسیه: نقش ما در تثبیت اوضاع پیرامون ایران فراتر از میانجیگری است
-
اتحادیه اروپا به دنبال تعلیق یا کاهش روابط خود با اسرائیل است
-
حملات حوثیها به دو کشتی و فرودگاه بن گوریون اسرائیل
-
فعال سیاسی اصولگرا سعید جلیلی را مقصر ترور دانشمدان دانست
-
یورش شرکتهای ساختمانی دبی به بازار مسکن کشورهای پیشرفته
-
ایران، پیشتاز افزایش تولید نفت در جهان