طرح جدید سازمان وظیفه برای مشمولان با بیش از ۸ سال غیبت سربازی
سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به اجرای طرح انصار اعلام کرد که مشمولان دارای ۸ سال غیب و بیشتر از آن با شرکت در این طرح از مزایای انعطاف در مدت حضور و انتخاب ساعت حضور در محل کار به صورت توافقی بهرهمند میشوند.
به گزارش اکوایران، سازمان وظیفه عمومی فراجا با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: مشمولان غایب دارای هشت سال غیبت یا بیشتر از آن با شرکت در طرح انصار از مزایای انعطاف در مدت حضور و انتخاب ساعت حضور در محل کار به صورت توافقی بهرهمند میشوند.
ازدیگر مزایایی که در این طرح عنوان شده، عدم محدویت سقف کسر خدمت، انعطاف در مدت خدمت وظیفه عمومی (۱۴ الی ۲۱ ماه)، حذف دو ماه آموزش شبانه روزی، بخشش اضافه خدمت سنواتی و امکان خروج از کشور برای سفرهای زیارتی عتبات عالیات وحج و به کارگیری مشمولان طرح، متناسب با تخصص، مهارت وتوانمندی افراد است.
همچنین مشمولان غایب در این طرح از امتیازات کسر خدمت تاهل، دو ماه، فرزند اول، سه ماه، فرزند دوم چهار ماه و فرزند سوم پنج ماه، کسر خدمت بهواسطه عضویت در بسیج در دوران قبل از ورود به غیبت، کسری سابقه ایثارگری والدین اعم از خدمت در جبهه یا جانبازی نیز میتوانند استفاده کنند.
سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد که این دسته از افراد در سپاه پاسداران شهرستان و استان محل سکونت بکارگیری میشوند و همچنین همزمان با انجام خدمت سربازی میتوانند اشتغال به کار داشته و از بیمه برخوردار شوند.
در این اطلاعیه آمده است که متقاضیان طرح باید در صورت داشتن شرایط لازم برای ثبت نام به نزدیکترین ردههای سپاه شامل پایگاههای بسیج، حوزههای مقاومت، سپاه استانی، شهرستانی و... مراجعه کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نبرد غولها در میانه بازی بزرگ؛ چگونه پوتین و بن سلمان جهان را به لرزه درآوردند؟
-
معاون سازمان انرژی اتمی: ایران ظرفیت غنی سازی را به شکل قابل ملاحظهای افزایش میدهد/ مجموعهای از سانتریفیوژهای پیشرفته را بکار میگیریم
-
توئیت جدید علی لاریجانی؛ شروط اصلی ایران برای مذاکره با آمریکا
-
ایران وارد فاز مهاجرت عام شده است
-
عزل فرماندار بندر انزلی در پی توهین به اصحاب رسانه؛ ماجرا چه بود؟
-
تشخیص علم و غیرعلم در اقتصاد
-
اعلام رسمی قیمت جدید محصولات سایپا/ بیشترین افزایش قیمت متعلق به کدام خودرو بود؟
-
پیام موشکی پوتین به غرب: در جنگ دخالت نکنید!
-
لحظه تعیین کننده جنگ؛ چگونه پوتین از خط قرمز دکترین بازدارندگی جنگ سرد عبور کرد؟