رئیس جمهور آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران مدعی شد که برای تمام جهان صلح می‌خواهد.

به گزارش اکو‌ایران به نقل از تسنیم، رئیس جمهور آمریکا امروز ضمن تعریف و تمجید غلوآمیز از خود و  دستاوردسازی برای دولتش ابتدا به دولتهای پیشین به ریاست جوبایدن و باراک اوباما تاخت و به طور خاص، بایدن را فاسدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا توصیف کرد.

ترامپ در ادامه به تکرار ادعاها و گزافه گویی علیه ایران پرداخت و البته نشان داد همچنان برای فرار از باتلاقی که خود با جنگ علیه  ایران در آن گرفتار شد، دست و پا می‌زند و خواستار توافق با ایران به گونه ای است که بتواند دستاوردهایی که در جنگ نتوانست به  دست آورد، در میز مذاکرات کسب کند، اما ایران همچنان با قدرت  در برابر زیاده خواهی  آمریکا ایستادگی و مقاومت می کند.

ترامپ در ادامه صحبت‌های خود با ادعای اینکه می‌خواهد امروز مجدد تجاوزاتی به خاک ایران انجام دهد، نشان داد که باز هم درس عبرت نگرفته است.

این در حالی است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بارها هشدار داده‌اند که هر گونه دست درازی و تجاوز به خاک کشورمان، با شدیدترین و قاطع ترین شکل پاسخ خواهد داده شد و آمریکا برای حفظ جان سربازان خود بهتر است از ماجراجویی دست بردارد.

ترامپ در نشست خبری در اتاق بیضی شکل کاخ سفید در پاسخ به سئوال یک خبرنگار که از او پرسید برای تولدت چه آرزویی داری، ادعا کرد: صلح برای خاورمیانه و تمام جهان... و این در حالی است که تاکنون قدمی برای رسیدن به صلح برنداشته‌است.