به گزارش اکوایران، آلون پینکاس، سفیر و دیپلمات سابق اسرائیل به الجزیره گفت اسرائیلیها در مورد احتمال آتشبس میان اسرائیل و حزبالله شک و تردید دارند. او دلیل این شک و تردید را فریبدادن و نشر اطلاعات نادرست توسط نتانیاهو و کابینهاش عنوان کرد.
پینکاس افزود که توافقهای آتشبس قبلی با حزبالله بیشتر موقتی بوده تا پایدار. با وجود این، او پیشبینی کرد که همچنان انتظار میرود نتانیاهو از بابت توافق، اعلام پیروزی کند.
دیپلمات اسرائیلی خاطرنشان کرد: «نتانیاهو خواهد گفت که اسرائیل توانسته حزبالله را به طور قابلتوجهی تضعیف کند، انبارهای موشکی حزبالله را به طور قابلتوجهی هدف قرار داده و بیشتر رهبران سیاسی و نظامی حزبالله را با موفقیت، ترور کرده است».
پینکاس تأکید کرد که نتانیاهو به حزبالله اجازه خواهد داد تا «دوباره سازماندهی شود، رهبری خود را دوباره برقرار ساخته و حتی تسلیحات خود را تجدید کند».