نمایندگان مجلس شورای اسلامی، موادی از مصوبه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور را برای تأمین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

به گزارش اکوایران، گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد مصوبه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد غیرنظامی) اعاده شده از شورای نگهبان در جلسه علنی امروز مجلس بررسی و نمایندگان ایرادات این لایحه را برطرف کردند.

نمایندگان در جلسه علنی هشتم تیر  با ۲۲ ماده، این لایحه موافقت کردند. شورای نگهبان در مرحله اول به آن ایراداتی گرفت که نمایندگان در جلسه ۱۸ شهریور  این ایرادات را برطرف کردند.

به گزارش ایرنا، بار دیگر شورای نگهبان اعلام کرد: ایرادات این شورا رفع اما ابهاماتی در مصوبه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور باقی مانده که مجلس باید آن را رفع کند، نهایتا نمایندگان امروز این ابهامات را رفع کردند.