مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و سازمان اطلاعات نظامی ارتش اشغالگر را در مرکز و شمال تل آویو با موشک های ویژه هدف قرار داده است.
به گزارش اکوایران به نقل از مهر، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان اعلام کرد که مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را در قلب سرزمین های اشغالی هدف حمله موشکی قرار داده است.
در بیانیه حزب الله در خصوص این عملیات آمده است: برای دفاع از لبنان و مردم آن و در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه دشمن در هدف قرار دادن غیرنظامیان و اواره کردن آنها و تخریب وحشیانه ساختمان ها و مجتمع های مسکونی و زیرساخت های غیرنظامی، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۱:۱۰ بامداد پنج شنبه مقر وزارت جنگ اسرائیل (الکریاه) را در مرکز تل آویو را با شماری از موشک های ویژه هدف قرار دادند.
مقاومت اسلامی لبنان تأکید کرد که در این عملیات همچنین پادگان «دولفین» وابسته به سازمان اطلاعات نظامی ارتش اشغالگر در شمال تل آویو هدف قرار گرفته است.