محسن رضایی گفت: آمریکا در شرایط کنونی با طرح موضوع بازگشایی تنگه هرمز میخواهد «یک اقدام نمایشی» انجام دهد و سپس از منطقه خارج شود، اما ایران چنین اجازهای نخواهد داد.
به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم، محسن رضایی در گفتگو با شبکه المیادین درباره تحولات اخیر منطقه و تنش با آمریکا تأکید کرد که تهران اجازه نخواهد داد واشنگتن بدون پرداخت هزینه از بحران خارج شود.
رضایی گفت آمریکا در شرایط کنونی با طرح موضوع بازگشایی تنگه هرمز میخواهد «یک اقدام نمایشی» انجام دهد و سپس از منطقه خارج شود، اما ایران چنین اجازهای نخواهد داد.
او افزود: «اینجا میدان جنگ است و باید در مواجهه با آمریکاییها به نتیجه نهایی برسیم و دستاوردهای خود را از این جنگ برداشت کنیم.»
رضایی تأکید کرد آمریکا باید خسارتهایی را که به ایران وارد شده جبران کند و ایران «حتماً حقوق و خسارتهای خود را خواهد گرفت».