محمود نجفی عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران، در گفت‌وگو با اکوایران از وضعیت نگران‌کننده صنعت کشور پرده برداشت؛ جایی که شاخص‌های اقتصادی طی بیش از یک‌سال گذشته همچنان زیر مرز ۵۰ باقی مانده‌اند.

 به گفته او، یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها، تأخیر طولانی در تخصیص ارز است که گاه تا چند ماه زمان می‌برد و همین موضوع زنجیره تولید را مختل می‌کند. در صنعتی که تولید وابسته به تکمیل همه اجزاست، نبود حتی یک آیتم می‌تواند کل فرآیند را متوقف کرده و هزینه‌های سنگینی به بنگاه‌ها تحمیل کند.

از سوی دیگر، نرخ بالای تأمین مالی و فشار تورم، سودآوری را از صنایع گرفته و آن‌ها را با کمبود نقدینگی مواجه کرده است. نجفی عرب همچنین به تعدد قوانین و مقررات مزاحم اشاره می‌کند و معتقد است در شرایط فعلی، نیاز به بازنگری فوری و اتخاذ رویکردی متناسب با شرایط خاص اقتصادی کشور وجود دارد