بازدهی بورس در زمستان هم منفی خواهد بود ؟
بورس تهران با افتی که چهارشنبه ثبت کرد، به اواسط خرداد ۹۹ بازگشت.
حدود ۶ ماه از آغاز فاز نزولی بازار می گذرد و به رقم گزارش های جذاب شرکت ها و افزایش قیمت کامودیتی ها در بازارهای جهانی هنوز شاهد خروج پول حقیقی از بازار هستیم و ارزش معاملات خرد قابل مقایسه با میانه مرداد نیست.
با این حال به نظر می رسد که بازار درگیر ریسک های درونی و بیرونی بسیاری است. جدیدترین ورژن آن را باید رد کلیات بودجه ۱۴۰۰ در مجلس دانشت.
در گفتگویی با سید فرهنگ حسینی، تحلیلگر و کارشناس بازار سرمایه به این موضوع پرداخته ایم که چرا بازار سرمایه ایران به این روز افتاده است و دلایل حال بد این روزهای بورس چیست؟ ضمن اینکه نظر او در خصوص آینده بورس تا زمان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را جویا شده ایم.
دکتر حسینی ماه اسفند ۱۳۹۹ را به صورت سنتی ماهی قرمز رنگ و پر عرضه میداند و به سبزپوشی بهار امیدوار است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سیگنال پکن به ترامپ در رابطه با تهران
-
همه یا هیچ؛ سیگنال خطرناک ویتکاف و تلآویو برای توافق با حماس
-
کابوس «گران» اوکراین؛ پهپاد قاتل روسی هزینه جنگ را جابهجا کرد
-
فلاحتپیشه: بازگشت لاریجانی میتواند نقطه پایان افراطیگری باشد
-
رئیس دیوان عالی کشور: امام دستور جنگ دهد بدون، چون و چرا باید مهیای نبرد شد
-
جنگ حتمی نیست
-
درخواست بیش از ۶۰۰ مقام سابق اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ در غزه
-
قیمت دینار عراق برای زائران اربعین مشخص شد
-
مرز خسروی تعطیل شد