به گزارش اکوایران، بازوی دیجیتال آرامکوی سعودی در مذاکراتی قرار دارد تا بتواند سهام حداقلی قابل توجهی را در شرکت «ماوِنیر» به دست آورد؛ توافقی که احتمالا باعث شود ارزش این شرکت آمریکایی سازنده نرمافزارهای مخابراتی به حدود 3 میلیارد دلار برسد.
به نوشته رویترز، آرامکو دیجیتال در مذاکراتی حضور دارد تا حدود 1 میلیارد دلار در شرکت ماونیر سرمایهگذاری کند و این قرارداد احتمالا پیش از پایان سال جاری میلادی نهایی خواهد شد.
شرکت ماونیر به همراه بانک سرمایهگذاری «اِوِراسکور» (Everscore) در مذاکرات با آرامکو دیجیتال شرکت کرده است. این توافق از سوی آرامکو دیجیتال، از شرکتهای فرعی این غول نفتی که بهطور کامل در زمینه فناوری فعالیت دارد، نخستین معامله بزرگ این شرکت در صنعت مخابرات و بخشی از چشمانداز 2030 عربستان سعودی است که بر پیشرفتهای فناوری و متنوعسازی اقتصادی تمرکز دارد.
ادامه این گزارش را اینجا بخوانید.