پاک کردن صورت مسئله با جابجایی وزرا
اکوایران: چند مدت است که باتوجه به ریسکهای سیاسی، بازارهای مالی در ایران دچار نوساناتی شدهاند و انتظارات تورمی شدت گرفته است.
به گزارش اکوایران، برخی از نمایندگان مجلس خواستار استیضاح وزیر اقتصاد دولت چهاردهم هستند و معتقدند این وزارتخانه در نوسانات اخیر نقش خود را به خوبی ایفا نکرده است.
حمید میرمعینی، استاد دانشگاه و فعال بازارسرمایه معتقد است استیضاح وزیر اقتصاد جنبه کاملا سیاسی دارد و نمایندگان مجلس با دلایل موجه اقتصادی بنای همکاری با وی را ندارند.
به نظر این کارشناس اقتصادی؛ بازارهای مالی در احاطه ریسک های بسیار مهم به واسطه تحریمهای امریکا هستند و تا این مسائل حل نشود، وزیر اقتصاد و دولت با اختیار کامل نمی توانند به کار خود ادامه دهند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای ترامپ علیه تهران؛ رئیسجمهور آمریکا مدعی شکست انصارالله شد
-
امتیاز بزرگ ترامپ به پوتین؛ کِریمه برای همیشه بخشی از روسیه خواهد شد؟
-
بازار طلا در فصل جدید؛ صعود طلا در بهار هم ادامه دارد؟
-
افشای شرط جنجالبرانگیز پوتین برای پایان جنگ اوکراین
-
شوک ترکیه به روسیه؛ آنکارا برای نفت مسکو جایگزین پیدا کرد
-
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار: میدانستیم فروش آجیل کم شود اما نه تا این حد!
-
آلارم شتاب تورم در آینده نزدیک
-
نیروی دریایی تکذیب کرد: شلیک به ناو زاگرس صحت ندارد
-
مدیران صبح، کارگران شب: روایت دستفروشی در تهران
چهره روز
اقدام محمد مصدق در ملی کردن صنعت نفت، در واقع به دولتیسازی این صنعت منجر شد. این اقدام، نه تنها الگویی برای سیاستهای…