شجم در گزارش اطلاعات صورت‌های مالی منتشر شده خود به صورت سالانه و منتهی به 31 شهریور ماه سال 1402 عنوان کرده است که با افت 35 درصدی در سود ناخالص مواجه شده است که این امر موجب شده تا سود خالص شرکت نسبت به دوره مشابه نیز با افت حدود 40 درصدی همراه شود. شرکت صنایع پتروشیمی تخت جمشید در سال جاری مالی خود به سود خالص 347 میلیارد تومانی رسیده است.

شرکت آبسال در شش ماه تلفیقی خود که منتهی به 31 شهریور ماه سال جاری است رشد بیش از 270 درصدی در سود ناخالص را گزارش کرده، این شرکت در شش ماهه سال 1401 رقم 38 میلیارد تومان را به عنوان سود ناخالص عنوان کرده بود که این میزان برای شش ماه سال 1402 به رقم 146 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

شرکت سایپا در اطلاعیه ای در سامانه کدال عنوان کرده است که با توجه به اخذ مجوز قیمت خودروهای جدید در انتهای شهریور ماه از سوی شورای رقابت برنامه تغییر در ترکیب تولید در 6 ماهه دوم سال جاری را در دستور کار خود دارد.

بانک ملت در اطلاعیه سامانه کدال اعلام کرده که همچنان ابلاغیه جدیدی از سوی بانک مرکزی بابت نرخ تسعیر ارز دریافت نکرده است. اما وضعیت باز ارزی مثبت این بانک در حدود 5 میلیارد دلار است که اثر درآمدی بالایی برای بانک به همراه خواهد داشت.