گروه صنعتی بارز درگزارش تلفیقی حسابرسی نشده خود اعلام کرده که در سال مالی 1402 با رشد 50 درصدی در درآمدهای عملیاتی به سود خالص 2834 میلیارد تومانی رسیده است. این رقم برای سال 1401 کمتر از 100 میلیارد تومان بوده که رشد 2936 درصدی سودخالص را برای شرکت به ارمغان آورده است.

 

شرکت پارس فنر نیز در سال 1402با وجود رشد 24 درصدی در درآمدهای عملیاتی خود در نهایت 529 میلیارد تومان سود برای سال 1402 شناسایی کرده است که این رقم نسبت به دوره قبل افت 7 درصدی داشته است.

سایپا دیزل نیز گزارش بدی را در سامانه کدال منتشر کرده است نماد خکاوه در سال 1401 سودخالص 306 میلیارد تومانی را برای سهامداران خود ثبت کرده بود که این رقم برای سال 1402 با کاهش 94 درصدی به عدد 18 میلیارد تومان رسیده است.

شرکت نفت ایرانول نیز از کاهش 35 درصدی در سود خالص نسبت به دوره قبل خبر داده است سود خالص این شرکت در سال گذشته 1881 میلیارد تومان به ثبت رسید.

سایپا نیز برنامه های خود را برای خروج از مشمولیت ماده 141 قانون تجارت اعلام کرد. افزایش سرمایه، تولید محصولات جدید و پیگیری تامین مالی از بازار بورس تهران عمده برنامه‌ای این شرکت بشمار می‌رود.