شرکت سپید ماکیان در گزارش سه ماهه بهاری 1403 خود از کاهش 83 درصدی سود خالص نسبت به دوره قبل خبر داد. سود خالص این شرکت در گزارش سه ماهه عنوان داشته است در حالی 62 میلیارد تومان به ثبت رسیده که در دوره مشابه سال قبل 364 میلیارد تومان سودخالص شناساسی کرده بود.

نماد فاسیمین نیز در گزارش سه ماه خود از کاهش 60 درصدی سودخالص نسبت به دوره قبل خبر داده است و رقم 161 میلیارد تومان سودخالص گزارش کرده است.

شرکت ماشین سازی اراک نیز در دوره 9 ماه نسبت به دوره مشابه 1402 افت 40 درصدی در سود خالص را به ثبت رساند. فاراک برای 9 ماهه سال 1403 رقم 151 میلیارد تومان سود خالص در دفاتر خود ثبت کرده است.

شرکت فروسیلیس ایران نیز عنوان کرده است که با توجه به گرمای هواو کاهش توان تولید به مدت یک هفته خطوط تولیدی این شرکت متوقف خواهد شد.

ایران خودرو نیز از افزایش قیمت 6 محصول خود خبر داده و نماد فن آوا نیز در مورد افزایش سرمایه از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهام‌داران اطلاعرسانی کرده است.