تمرکز پول بورسی بر بانکها
گروه بانکها در بورس اوراق بهادار تهران برای سومین روز متوالی بیشترین ارزش معاملاتی را به خود اختصاص دادند و رقمی بیش از 1800 میلیارد تومان را برای روز سهشنبه ثبت کردهاند. هر چند که ارزش خرد معاملات در بورس تهران نیز برای سال جاری رکورد جدیدی را ثبت کرده است.
اهالی بازار سرمایه حال خوب این روزهای بازار را ناشی از راهاندازی بازار توافقی میدانند و بانک مرکزی اعلام کرد، تمام معاملات توافقی بین واردکنندگان و صادرکنندگانی که پیش از این تحت عنوان روش واگذاری ارز حاصل از صادرات به غیر صورت میگرفت از ۲۶ آذر ماه سال جاری در سامانه معاملات بازار ارز تجاری مرکز مبادله انجام خواهد شد.
مراسم رونمایی از گواهی صرفه جویی برق و همچنین آغاز معاملات گواهی سپرده و قرارداد آتی شمش نقره در بورس کالا از جمله اخبار مهم برای بازار سرمایه بود که در روز گذشته مورد بحث بوده است.
وزیر نیرو، در آیین رونمایی از گواهی صرفهجویی برق این طور عنوان کرده است که اگر مردم همکاری کنند، از زمستان سخت عبور خواهیم کرد!
همچنین در خصوص اهمیت تامین انرژی صنایع مسعود پزشکیان رییس جمهور عنوان کرده است که حاضرم حتی برق یا گاز نهاد ریاستجمهوری و خانهام قطع شود، اما تولیدکنندگان برای تامین انرژی خود به مشکل نخورند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای جدید گروسی درباره برنامه هستهای ایران: وضعیت نسبتا کنترل شده است اما در آستانه هستهای شدن هستیم
-
اولین حمله هوایی دولت ترامپ به یمن؛ سیگنالی برای تهران؟
-
میوه فروشیها هم در آستانه تعطیلی قرار گرفتهاند
-
وزیر دفاع آمریکا: ایران نباید وارد درگیری یمن شود
-
آغاز واریز مرحله نخست سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲
-
سیب زمینیهای وارداتی، ایرانی هستند!
-
آخرین روز کاری بانکها اعلام شد
-
هشدار مدودوف درباره وقوع یک جنگ تمام عیار
-
برگزاری نشست شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد